Mesaje frumoase de la multi ani si urari pentru copii

La multi ani, pui frumos! Este ziua ta de nastere, inca un an a trecut. Mami si tati, sa stii, ca te iubesc mult. Sa cresti mare si voios!

Ziua in care am aflat de existenta ta, a fost cea mai frumoasa, iar momentul in care te-am tinut in brate pentru prima oara, a fost nemaipomenit. Te iubesc enorm si imi doresc sa ai mereu sanatate si fericire! Pastreaza-ti curajul si veselia in fiecare zi! La multi ani!

Sa fii parinte nu este usor, insa este minunat! Copile, nu te grabi sa cresti! E atat de frumos sa fii copil! Pretuieste din plin aceasta perioada. Te iubesc mult!

De ziua ta , mama si tata iti doresc tot binele din lume, succes in tot ceea ce faci si multa bucurie si prieteni buni sa ai in viata ta. La multi, multi ani, copil iubit!

Cele mai frumoase momente sunt cele petrecute alaturi de tine, esti atat de minunat si pur! Te iubesc mult si iti doresc o viata frumoasa, lunga si armonioasa. La multi ani!

Fiecare zi alaturi de tine, copilul meu, este superba. Tu esti parte din mine si cea mai inocenta fiinta. Ramai la fel de bun si de voios, copilaria este numai una! Azi, de ziua ta, iti spun inca o data ca te iubesc enorm si iti urez din toata inima ca fiecare zi sa fie una de vis, plina de impliniri, dragoste si veselie. La multi ani!

Fiecare zi este surprinzatoare, pentru ca tu existi si ma faci fericita, copil iubit. La multi ani si sper sa avem o petrecere cat mai frumoasa si pe gustul tau!

Esti mic, dar intelegi totul. Sper ca simti cat de mult te iubesc. Iti spun in fiecare zi ca te iubesc, insa tot sper ca simti toata dragostea ce iti port, copil frumos! La multi ani!

Zile senine, ganduri bune, prieteni buni, viata lunga si multa fericire! De toate sa ai parte, copil iubit!

Atat de mic, atat de istet si de bun. Sa fii copil e minunat.  La multi ani de ziua ta, copil dulce! Te iubim si te pretuim, esti totul pentru noi. Te iubim mult!

Iti doresc o copilarie fericita, iubire din plin, zambete in fiecare zi, clipe minunate alaturi de familie si prieteni, sanatate din plin si un sincer la multi ani!