Mesaje frumoase si cuvinte de multumire pentru cea mai buna prietena

Tu ma sustii si stii cand sunt trista, chiar de nu ti-am spus asta. Imi esti alaturi. Nu te plangi niciodata de viata ta, chiar daca iti e foarte greu. Tu stii sa iei ce e mai frumos de la viata si sa te bucuri din plin de ea.

Tu esti prietena mea cea mai buna si ma cunosti exact asa cum sunt. Langa tine ma simt puternica.
Imi dai speranta si nu ma lasi sa ma dau batuta atunci cand imi e greu.
Tu esti ingerul meu pazitor si cred ca Dumnezeu mi te-a scos in cale pentru a ma convinge ca prietenia adevarata chiar exista.

Tu stii sa ma pretuiesti pentru ceea ce sunt si ma faci sa ma simt capabila de orice reusita. Iti multumesc pentru sprijinul tau neconditionat, pentru inima ta buna si pentru tot ceea ce faci pentru mine. Iti multumesc pentru ca esti un om frumos, care stie sa ii faca si pe cei din jur sa zambeasca.

Tu, prietena mea cea mai buna, meriti tot ce e mai bun pe acest Pamant.

Clipele cu tine sunt de nepretuit, pentru ca esti minunata. Un om cu suflet de aur. Un om cu

adevarat frumos.

Tu stii sa ma povatuiesti, sa razi din tot sufletul, sa canti si sa te veselesti. Tu gasesti oricand putere sa te bucuri de viata. Tu nu te lasi batuta niciodata. Tu stii sa iei mereu ce e mai bun de la viata.

Prietena scumpa, vreau sa stii ca te pretuiesc, te admir si te iubesc nespus.

Esti curajoasa, si nu te lasi prada negativitatii niciodata.

Draga mea prietena, iti multumesc pentru anii frumosi petrecuti impreuna si sper sa imbatranim impreuna! Timpul petrecut alaturi de tine este unul de calitate si nuu l-as da inapoi niciodata. Clipele zboara atat de repede cand suntem impreuna!

Prietena mea iubita, sa ai sanatate si fie ca toate visurile sa ti se indeplineasca! Iti sunt alaturi mereu, dar stii asta deja!

Esti comoara mea si ador diminetile petrecute cu tine, la cafea. Ador sa ne facem planuri de viitor, sa dansam si sa ne bucuram de viata. Ador sa stam la taclale ore in sir. Cred ca am devenit dependente una de alta. Altfel nu-mi explic cum de nu ne plictisi niciodata.

Esti distractiva si-mi place asta mult la tine.

Iti multumesc pentru increderea pe care o in mine si pentru ca ai mereu timp pentru o vorba frumoasa, de o povata.

Prietena scumpa, esti cinstita si cu un suflet minunat. Iti multumesc pentru tot. Sa ai viata lunga si fericita, zile frumoase si calde, persoane oneste alaturi, familia sanatoasa, si fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasca!

Multa sanatate si putere de munca! Sa ramai la fel de buna, frumoasa la suflet, increzatoare in viata, iubitoare si optimista! La multi, multi ani! Te iubesc mult si ma bucur nespus ca te-am cunoscut! Ai un farmec aparte si nimeni nu te poate inlocui. Iti doresc din toata inima sa ai parte numai de bine!