Cum obtinem tunsoarea perfecta la salon de frizerie si coafura

Indiferent de anotimp, simtim nevoia sa ne schimbam lookul uneori, indeosebi sa obtinem o tunsoare perfecta, fie ca suntem barbati sau femei.

Ce sa faci inainte de a merge la salon, pentru o tunsoare de care sa fii mandru (mandra)?

Alege tunsoarea potrivita fetei tale, care iti place mult, din reviste sau de pe internet. Puteti merge inclusiv cu poza, pentru a-i arata cum sa va tunda. Clientul plateste, hair-stylistul trebuie sa il multumeasca prin serviciile sale.

Daca vrei doar sa dai o forma parului tau, spune-i celei sau celui care se va ocupa de parul tau, sa nu iti ia mult din lungimea parului, daca nu doresti asta. Fii clara de la inceput, pentru a nu avea surprize. Comunicarea cu hair-stylistul este esentiala!

Faceti-va programare din timp, la frizerita preferata.
Puteti chema frizerul sau frizerita acasa, daca timpul ii permite, mai ales daca nu puteti pleca dumneavoastra de acasa, din diferite motive.

Daca ati mers la un salon de frizerie si coafura si ati fost multumiti (multumite), puteti reveni cu incredere. Daca vreti sa testati un nou salon de coafura sau frizerie, interesati-va din timp, daca se poate, si aflati daca este ok. Tineti cont de recomandari. Sunt foarte importante.

Daca esti in criza de timp, nu merge la salon, pentru a te tunde, e de preferat sa amani. Astfel,te poti programa pentru o alta data.

Aveti grija cum va tundeti, mai ales sa tineti cont de locul dumneavoastra de munca, unde puteti parea neseriosi, daca tunsoarea este prea “smechera”sau puerila.

Daca te-ai mai tuns singur(a), acasa, o poti face din nou. Insa cu mare grija!
Daca ai doua maini stangi, nu incerca sa te tunzi singur(a), acasa. Nu risca sa iti”strici”parul. Risti sa porti palarie apoi. Aranjarea parului trebuie sa fie o activitate placuta. De preferat este sa mergi la un salon de frizerie si coafura, unul cu recomandari bune. Nu iti lasa podoaba capilara pe mana oricui, doar pentru ca spune ca are cursuri in domeniu. Nu e suficient. Trebuie sa aiba si talent, daruire, experienta.

Obtine tunsoarea perfecta, fara a te grabi sa mergi la primul salon de frizerie si coafura care iti iese in cale! Graba strica treaba! Nu te grabi! Parul se taie repede, insa nu creste peste noapte la loc! Mai ales daca ai parul lung si esti adepta patului lung, nu face o schimbare radicala, ce te poate afecta psihic. Ti se poate intampla asta, mai ales daca ai avut parul lung multi ani. Sau poate ca nu ti se poate intampla asta, daca esti “satul(a) de acelasi par lung.

Cere sfatul hair-stylistului daca vrei sa obtii o tunsoare perfecta, in functie de forma fetei tale. Degeaba vrei sa te tunzi intr-un anume fel, daca nu te avantajeaza. Tine cont de sfaturile coafezei ( hair-stylistului).

Alege o culoare favorita si ofera-ti un look perfect, cu orice ocazie!

Tu ce preferi, par lung sau scurt? Cat de des mergi la salon de frizerie (coafura)? Ce tunsori preferi?