Mesaje originale, sms frumoase de buna dimineata pentru persoana iubita

Vreau sa incepi dimineata cu mine in gand si in inima. De aceea, ti-am dat acest mesaj. Te iubesc!

Buna dimineata, iubire! O zi fantastica sa ai iar eu sa alerg prin gandurile tale, fara sa obosesc!?

Cafea aromata, buze moi, picaturi de roua, inima curata… Suna bine, nu-i asa?! Hai ca vin la cafea, sa iti spun continuarea.

Buna dimineata, eu aduc biscuitii. Dai cafeaua? Langa tine, are alt gust, si mai bun.

Toate diminetile sunt speciale pentru mine, pentru ca tu faci parte din viata mea. Zambetul tau dulce alaturi de cafeaua imbietoare imi fac ziua fericita. Te iubesc!

Spune-mi “buna dimineata” si voi capata energie. Spune-mi ca ma iubesti si voi zburda fericita. Incep eu prima:”Buna dimineata. Te iubesc”!

Diminetile sunt mai frumoase de cand sunt cu tine, iar ziua imi merge mai bine, pentru ca tu imi dai putere si o doza mare de optimism. O zi frumoasa iti doresc!

Dimineata asta o sa te imbratisez si mai tare, pentru ca asa simt! Si mai simt ceva: ca te iubesc si mai mult! Neata! Hai la un ceai caldut.

Nu conteaza anotimpul in care suntem, important e sa ma trezesc langa tine in fiecare dimineata, sa iti vad ochii si sa te aud spunandu-mi “buna dimineata, iubito”. Te iubesc….

Buna dimineata imi spun multe persoane. Insa nu ca tine. Vocea ta ma alina si ma inveseleste iar joaca noastra cu perne este cel mai tare moment al diminetii…

Afara ploua, iar eu vreau sa te inveselesc cu mirosul cafelei… Te astept in bucatarie, scumpa mea.

Fiecare dimineata e speciala, datorita tie. Tu ma faci sa zambesc si ma faci sa ma simt implinita.

O dimineata minunata iti doresc, iubitule! Sa te gandesti la mine cand iti savurezi cafeaua! Am plecat mai devreme la serviciu, scuze. Pupici.

Toate diminetile sa fie la fel de linistite ca acum. Zambetul tau ma face fericit. Parfumul tau e imbietor. Ador sa-ti privesc parul ca matasea. Te iubesc!

Buna dimineata, iubi! Sa ai spor la munca, dar sa nu uiti de mine! ? Ma gandesc la tine tot timpul, te iubesc!

O zi frumoasa incepe cu o imbratisare sincera, cu un zambet, cu o urare”buna dimineata” din partea persoanei dragi… Iti multumesc pentru toate astea….