Mesaje originale pentru prietenii adevarati – Cuvinte frumoase despre prietenie

Prietenii sunt precum nestematele pentru omenire. Iar tu pentru mine, draga prietena, reprezinti mult. Tu mi-ai fost alaturi in cele mai frumoase clipe, dar si cele triste. Iti multumesc pentru asta! Te imbratisez.

Te cunosc de atatia ani frumosi, am trecut prin multe, avem multe amintiri superbe. Prieteniile trebuie pastrate. Iti multumesc pentru ca stii sa imi ridici moralul si ca imi zambesti in fiecare zi! Te iubesc, scump prieten!

Prietenii se gasesc rar, dar se pastreaza intotdeauna. Vreau sa iti fiu alaturi mereu, frumoasa mea prietena! Ai un suflet mare si un zambet minunat.

Poate nu toata lumea are sansa sa aiba prieteni adevarati, insa eu am avut norocul sa te intalnesc. Iti multumesc ca ai stiut sa ma pastrezi in viata ta, sa ma apreciezi si sa ma vezi asa cum sunt. Te imbratisez cu drag.

Prietenia este floare rara. Tu esti floarea mea. Amintirile noastre sunt unice iar tu esti persoana vesela care imi sta alaturi mereu, cu intelepciune si afectiune, care ma ridica de cate ori sunt pe punctul de a cadea, persoana care imi da mereu doza necesara de optimism.

Tu, prieten drag, mi-ai intins o mana de ajutor mereu, tu ai stiut ce povata sa-mi dai, cum sa-mi zambesti si cum sa ma faci sa merg mai departe. Te iubesc si te apreciez, sa nu uiti asta niciodata!

Respectul, afectiunea, simtul umorului, intelegerea, clipele superbe, ne tin prietenia curata si proaspata. Cea mai frumoasa prietenie avem, pentru ca suntem pe aceeasi”lungime de unda”. Iti multumesc pentru tot, scumpa mea prietena!

Te voi pastra in viata mea, tu meriti tot ce e mai bun si mai frumos. Pentru ca ai un suflet frumos.
Nimic nu poate indeparta doi prieteni adevarati.

Se spune ca traim in van daca nu avem un prieten bun, care sa ne asculte atunci cand avem nevoie, care sa ne sprijine si sa ne accepte asa cum suntem. Nu e nevoie de multi prieteni, ci de unul singur, poate, dar sa fie cinstit.

Esti o persoana cu inima buna, esti onesta, frumoasa si vesela. Vreau sa fiu prietena ta intotdeauna si ca sfatul si imbratisarile mele sa te ajute la nevoie. Vreau sa iti spun inca o data ca te stimez si te iubesc mult.

Imi place cand radem impreuna, cand glumim, cand ne bem cafeaua… Lucrurile marunte alaturi de tine par mereu extraordinare. Prietenii se inteleg fara prea multe cuvinte, doar din priviri.

Prietenii buni ne umplu sufletul cu veselie si nu ne lasa niciodata sa cadem. Prietenii buni nu se uita, stiu sa se inteleaga din priviri si se tolereaza cu usurinta. Nu e usor nici sa gasesti, nici sa pastrezi un prieten bun in viata ta. Pentru prietenia noastra sincera, sa inchinam astazi un pahar!

Iti voi fi mereu alaturi, prieten drag, nu te voi lasa nicicand sa cazi, te voi sprijini cu toata dragostea mea… Esti cel mai bun prieten al meu!

Anii trec, iar noi culegem amintiri frumoase mereu. Suntem mereu impreuna si nu ne plictisim niciodata. Prietenia adevarata m gasit-o la tine, esti ca un dar pentru mine!

Astazi celebram prietenia noastra.
Sa ne cinstim, sa dansam, sa fim voiosi mereu ca acum. La multi ani noua, cei mai buni prieteni!