Mesaje originale si urari de Anul-Nou la multi ani

Anul ce vine sa va aduca pacea in suflet si iubire in viata, multa sanatate trupului si iscusinta mintii. La multi ani!

Un an luminos, presarat cu mii de bucurii si zambete, un an mai bun, cu visuri implinite si prieteni adevarati alaturi! La multi, multi ani, fericiti!

La multi ani! Anul care a sosit cu repeziciune, sa te gaseasca fericit si sa iti aduca doza de optimism pentru a-ti urma idealurile!

Multa sanatate, fericire, ganduri bune si iubire! Fie ca noul an ce ne bate la usa, sa ne gaseasca bucurosi, cu zambetul pe buze si cu speranta si voiosie in suflete! La multi ani!

Sa ai o inima curata, o viata imbelsugata, un an nou mai bun, si din suflet, iti spun: La multi ani, cu multi bani!

Un an nou fericit alaturi de cei dragi! Fie ca pacea, iubirea, adevarul, istetimea, sa fie de partea ta. La multi ani, draga prietene!

Sarbatorim Anul Nou cu sufletul plin cu veselie si dragoste. Sa fim mai buni si mai frumosi. Sa ne iubim mai mult. La multi ani, fericiti!

La multi ani, iubirea mea! Imi este dor de tine si sper sa te gandesti la mine. Te iubesc mult si iti urez din toata inima un sincer si calduros “La multi ani!”, chiar daca sunt departe, pentru prima oara. Curand ne vom revedea.

La multi ani, draga prieten! Sa ai o petrecere frumoasa de An-Nou si sa fii inconjurat de multi oameni bogati sufleteste!

Afara ninge linistit, in case mesele sunt pline cu bunatati, copiii zburda si se joaca, in suflete simti pacea si speranta, urmeaza-ti visurile intotdeauna, orice ar fi! La multi ani!