Impodobim brad artificial sau brad natural, de Craciun?

In preajma sarbatorilor de iarna, oamenii impodobesc bradul pentru Craciun, in luna decembrie, in fiecare an. Bradul se “desface” dupa Sfantul Ion, care este pe data de 7 Ianuarie.

Poate ca multi avem dilema urmatoare: ce brad sa cumparam de Craciun? Brad artifical sau brad natural?
Exista, pentru ambele variante, avantaje si dezavantaje. Principalul avantaj al bradului natural ar fi mirosul lui atat de iubit de catre noi, oamenii.

Iar principalul dezavantaj este ca, tinut la caldura, se poate ofili destul de repede. Un al doilea dezavantaj ar fi ca acele bradului natural cad si fac dezordine. Insa e bine sa nu exageram, un brad natural e superb, oricate ace ar cadea pe covor si te-ar intepa in talpi.?

Sa revenim la bradul artificial. Avand un brad artificial care ne place foarte mult, putem economisi cativa banuti deoarece nu mai cumparam, an de an, brad iar cu banii aceia putem face altceva.

Brazii artificiali nu fac ace pe jos si se gasesc in diferite marimi, in diverse culori si avand preturi variate, depinzand de marimea lor.

Brazii artificiali sunt preferati atunci cand ai copii mici in casa.

Pana la urma, nu conteaza ce brad impodobesti pentru Craciun, artificial sau natural, important este sa fii alaturi de cei dragi, sa ai inima curata si sa stii ce este iubirea.