Mesaje originale de iubire pentru sotie si iubita – Declaratii dragoste

Scumpa mea sotie, tu si copiii sunteti tot ce am mai de pret pe acest Pamant si imi doresc sa fim sanatosi, uniti si fericiti intotdeauna. Sa avem liniste si casa si in suflete. Va iubesc enorm!

Esti viata mea, iubito. Tu m-ai facut un om mai bun si mai frumos. Iti ador zambetul. Esti superba, indiferent daca esti aranjata sau nu. Te iubesc.

Nimic nu se compara cu iubirea ce ti-o port. Esti partenera mea de viata si mama copiilor mei. Voi ma faceti cel mai fericit om. Va iubesc mult!

Te iubesc mult, pretioasa mea sotie! Esti in inima mea si vei fi mereu printesa mea! Ma bucur ca te-am intalnit.

O zi buna iubito, sa ai! Voiam sa iti spun inca o data, ca te iubesc nespus!

Esti dulce, isteata, frumoasa si cu o inima de aur. Iti multumesc ca imi esti alaturi si ma accepti asa cum sunt. Scumpul tau sot te iubeste mult.

Nimeni nu te poate inlocui. Esti speciala, unica sufletului meu. Te iubesc din ce in ce mai mult, iubito.

Mai dulce decat zaharul, tu esti, iubita mea sotie! Tu imi esti alaturi la bine si la greu, cu intelepciune si sfaturi bune. Tu ma cunosti si ma intelegi. Tu stii sa ma alinti. Te iubesc pentru tot ceea ce reprezinti.

Printesa sufletului meu, esti in inima mea si asa vreau sa ramai mereu. Te iubesc azi, si vreau sa te iubesc si maine. Esti cea mai frumoasa si cea mai inteligenta pentru mine. Vreau sa te pastrez in viata mea. Meriti tot ce e mai bun.