Mesaje de la multi ani pentru prieteni – Urari originale prieteni

E ziua ta, prieten drag! La multi ani cu sanatate, sa traiesti, sa ai de toate! Sa fii mandru si frumos, iar la punga gros!

Te imbratisez cu drag, scump amic! Esti pe persoana buna si asa as vrea sa ramai mereu! La multi ani si sa avem petrecere frumoasa!

Multe cadouri, ganduri bune, persoane frumoase alaturi, sanatate, iubire. De toate sa ai parte. La multi ani! Sper ca sunt prima persoana care te felicita de ziua ta.

La multi, multi ani, iubita prietena! Iti doresc sa te casatoresti curand cu printul tau si sa fiti fericiti. E ziua ta de nastere, sa fii fericita azi, si intotdeauna!

Scumpa mea vecina si prietena frumoasa, iti urez un sincer la multi ani, de ziua ta! Esti speciala pentru mine, asa ca voi sosi negresit la petrecerea ta! Te pupacesc!

Prieten bun, crezi ca am uitat de ziua ta? Iti doresc tot binele din lume si sa fii fericit! La multi ani! Esti si vei ramane o persoana aparte pentru mine.

La multi ani, cu sanatate, noroc si belsug in toate! Sa ai fericire si prieteni aproape mereu. Distractie placuta de ziua ta si sa nu ma uiti, chiar daca sunt departe!

Viata nu ar fi atat de placuta daca nu ai fi tu in ea. E ziua ta si vreau sa iti urez tot binele din lume si multa, multa sanatate! La multi ani!

Belsug, viata lunga si implinita, frumusete sufleteasca, iubire, succes, pe toate sa le ai! La multi ani!

La multi ani cu bucurie si fericire! Sa fii iubit si implinit, drag prieten!

Chiar daca sunt departe, nu te-am uitat. Sa ai zile senine si pline de speranta, sa fii cinstit si ingaduitor. La multi ani!

Iti doresc sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos si sa fii inconjurat de oameni frumosi. La multi ani!

Viata lunga si frumoasa, iubita prietena! Petrecere frumoasa si si zile superbe alaturi de cei dragi!