In noul an 2019, pe langa timpul petrecut inconjurati de familie si prieteni, este timpul sa reflectam asupra tuturor obiectivelor atinse in anul care urmeaza sa se incheie sau care tocmai a inceput. Pentru multi, este un moment de nostalgie, pentru altii este o oportunitate de a sarbatori si de a stabili noi obiective pentru anul urmator. Mesajele pentru anul nou sunt ceva obisnuit in aceste zile de sarbatoare.

De aceea, va oferim cateva idei de mesaje de Anul Nou 2018, urari si felicitari 2018, mesaje de Revelion pentru familie si prieteni. La multi ani 2018!

Mesaje la multi ani 2018 – Mesaje si sms-uri de Revelion

Va doresc de o mie de ori ca anul nou pe care il incepeti sa aduca multe lucruri noi in viata voastra. Indepartati din viata tristetea si purtati in suflet cele mai bune momente.

Fie ca drumul pe care ati ales sa-l urmati in viata voastra sa va conduca la varful succesului. Sa aveti un an fructuos, plin de surprize placute si experiente noi. La multi ani 2018!

Anul Nou fericit 2018. Sper ca in acest an, viata ta sa fie plina de afectiunea celor din jur, de armonie si de credinta intr-un viitor mai bun.

Cand primesti acest mesaj, inchide ochii si imagineaza-ti cele mai fericite momente din viata ta; asta este ceea ce vreau pentru tine, un an fericit plin de bucurie. An nou fericit 2018.

Cand au sunat cele douasprezece clopote, ai inchis ochii si ti-ai pus o dorinta pentru acest An Nou 2018, la acel moment, am facut acelasi lucru. Dorinta mea: ca a ta sa se implineasca! La multi ani!

Iti doresc ca pacea sa-ti stapaneasca viata, dragostea sa iti inunde sufletul si fericirea sa se reflecte pe fata ta, iti doresc, din inima, toata fericirea. La multi ani 2018!

In acest moment am vrut sa iti trimit ceva amuzant, uimitor, delicat, sexy, dulce si foarte distractiv. Dar imi pare rau, nu trec prin ecran. Un an nou fericit!

Prietenii sunt ca niste stele, nu vorbesti mereu cu ele, dar stii ca sunt intotdeauna acolo. La multi ani 2018! Un an nou fericit!

Pentru Craciun, fericire, pentru Anul Nou, prosperitate si pentru totdeauna: prietenia noastra. An nou fericit!