Aici va vom lasa cateva cuvinte care vorbesc despre modul in care putem folosi cartile de Tarot pentru a lua unele decizii in dragoste.

Vom vorbi despre cartile de Tarot care pot iesi si despre cum le putem folosi atunci cand avem indoieli si ar trebui sa gasiti un drum in ceea ce priveste relatiile de dragoste.

Tarot online – semnificatia cartilor de tarot in dragoste

Fiecare carte de tarot are un inteles diferit in functie de simbologia sa si, prin urmare, are o interpretare diferita.

Un pachet consta din 22 arcane majore si 56 arcane minore. Modul de a le reprezenta in fiecare punte variaza, dar esenta semnificatiei sale este aceeasi pentru toti.

In citirile de tarot online, semnificatia poate varia in functie de faptul daca cartea de tarot iese din dreapta sau invers, iar interpretarea acesteia difera in functie de cartile care o insotesc si de pozitia pe care o ocupa.

Apoi vom explica ceea ce inseamna fiecare carte. Exista multe modalitati de a utiliza Tarotul pentru a lua o anumita decizie in relatiile de dragoste. In principiu, trebuie sa subliniem tipul de citire pe care o putem face si apoi posibilele semnificatii ale cartilor.

tarot online

Tarot online – Semnificatia arcanei majore pentru citiri legate de dragoste

Desi semnificatiile sunt multiple, putem face un ghid al semnificatiei fiecarei arcane majore pentru problemele de dragoste. Aici va lasam matricea energetica de baza a fiecarui arcane majore aplicata in mod specific intrebarilor amoroase.

I. Magicianul (Le Bateleur): In legaturile de dragoste, magicianul vorbeste despre cine gestioneaza relatia. Aceasta este componenta cuplului care il administreaza pe celalalt. Cineva are putere asupra celuilalt. Cineva este mai puternic decat celalalt.

II. Papa sau Preoteasa (La Papesse): Aici se manifesta puterea feminina. Poate ca exista o femeie matura, mama sau o alta persoana care are concepte foarte traditionale care fragmenteaza si boicoteaza erotismul.

III. Imparateasa (L’Impératrice): Autoritatea unei femei este simtita. Femeia domina, barbatul trebuie sa se supuna. Daca este barbatul cel care face consultarea, ar trebui sa trateze femeia cu bunatate.

IV. Imparatul (L’Empereur): Un om puternic incearca sa puna ordinea intr-un mod oarecum autoritar. Revenirea la aceasta putere poate fi daunatoare. Traditia si bunele maniere sunt moduri in care dragostea se manifesta.

V. Papa sau Marele Preot (Le Pape): Aici este ceva traditional care tine partenerii de cuplu departe. O prea mare formalitate si unele probleme religioase pot fi daunatoare iubirii. Moment de casatorie si de a lua in serios relatiile de dragoste.

VI. Indragostitii (L’Amoureux): Aceasta carte arata ca dragostea se exprima in totalitate si cu mari posibilitati de a evolua favorabil. Comunicare simpla si precisa.

VII. Carul (Le Chariot): Cand este vorba despre problemele de dragoste, aceasta carte arata ca directia luata este corecta.

VIII. Justitiarul (La Justitie): Se evalueaza posibilitatile, cele doua talere ale balantei indica faptul ca lucrurile trebuie sa fie in echilibru pentru a functiona bine. Dragostea se va manifesta cand acest echilibru exista.

IX. Hermitul (L’Hermite): Energia iubirii nu este foarte prezenta aici. Daca intrebati de o persoana, acest lucru este un pic ciudat si dau nastere fanteziilor interioare, cu putina actiune. Sa nu faceti nimic poate fi un lucru bun.

X. Roata norocului (La Roue de Fortune): apar situatii neasteptate. Trebuie sa fiti deschisi la multe posibilitati. Dragostea este supusa norocului.

XI. Forta (La Force): Este necesar sa mentinem o idee sau o actiune astfel incat dragostea sa aiba loc intr-adevar. Uneori fortand lucrurile poate fi un lucru bun.

XII. Spanzuratul (Le Pendu): Aici dragostea nu este foarte prezenta, este inconfortabila. Trebuie sa faceti sacrificii. Trebuie sa asteptati.

XIII. Moartea (La Mort): Sunt date noi situatii, ceva incepe de la zero. Daca intrebati despre o relatie, aceasta poate incepe sau se termina brusc.

XIV. Echilibrul (Tempérance): Timpul care trece este in favoarea iubirii. Este necesar sa va obisnuiti sa rezistati negativului sau sa va bucurati de pozitiv, fara a incerca sa schimbati destinatia.

XV. Diavolul (Le Diable): Energiile intunecate pot fi favorabile sau nefavorabile, in functie de care este intrebarea. Dragostea se manifesta intr-un mod sexual.

XVI. Turnul sau Casa lui Dumnezeu (La Maison Dieu): Nu este timpul sa construim nimic. Proiectele s-au diminuat. Dragostea nu poate creste.

XVII. Steaua (L’Étoile): Aici energia este deschisa si stralucitoare. Exista o predispozitie si o bucurie foarte buna pentru crearea a ceva nou.

XVIII. Luna (La Lune): Afectivul guverneaza relatiile de dragoste. Totul este foarte schimbabil si dragostea se simte confortabil cu aceste schimbari.

XIX. Soarele (Le Soleil): Aici energia luminoasa a soarelui da dragoste tuturor fortelor astfel incat sa se manifeste fara frica si intr-un mod total constient.

XX. Judecatorul (Le Jugement): Trebuie sa revizuim valorile in ceea ce priveste iubirea, ceea ce dorim cu adevarat, ce vrem, de ce.

XXI. Lumea (Le Monde): Aceasta carte arata ca totul este in perfecta armonie si ca dorintele sunt indeplinite. Nu exista conflicte, fiecare persoana face ceea ce este necesar pentru a fi cu celalalt.

0. Nebunul (Le Mat): Nu este posibil sa faceti ceva intr-un mod traditional, este necesar sa fiti tot mai original. Indepartati-va de formalitate.