Mesaje frumoase si sms originale de dor si iubire

Mi-e atat de dor sa te simt aproape, sa iti soptesc despre sentimentele ce ti le port…

Vreau sa-ti spun in acest sms cat de mult imi lipsesti si cat de mult te apreciez si te iubesc… Mi-e atat de dor de toate momentele noastre frumoase….

Esti departe iar dorul imi strapunge sufletul, insa te iubesc din ce in ce mai tare. Vino mai repede acasa.

Faci parte din viata mea, esti unica pentru mine. Mi-e dor sa radem impreuna si sa stam la taclale savurand o cafea…

Toate diminetile mi se par searbede fara tine, esti departe dar atat se aproape de inima mea… Te astept acasa, iubirea mea.

Dorul de tine e greu, te port in suflet si in gand, insa te vreau aproape, sa iti arat cat de dor mi-a fost de tine, printesa mea.

Nimic nu mi se pare la fel de cand ai plecat, dar stiu ca timpul acesta ne va intari dragostea si ne va face mai puternici. Curand ne vom revedea. Pana atunci, sa nu uiti ca tu esti inima mea.

Stiu ca te gandesti la mine, acolo unde esti. Stiu ca ma iubesti la fel de mult cum te iubesc si eu. Dar vreau sa-ti spun inca o data, ca esti in inima si in gandurile mele in fiecare moment. Te astept cu nerabdare acasa!

Mi-e atat de dor de clipele in care imi zambeai si imi spuneai ca sunt atat de frumoasa… Atat de dor de privirea ta… Imi lipsesti mult…

Dor de tine, dor de noi, dor de iubirea noastra. Insa timpul e ireversibil si eu prea departe de tine. Sper ca esti bine, acolo unde esti.

Bucati de suflet, bucati de minte, amintiri… Imi e atat de dor de tot ce a fost intre noi, atat de dor se imbratisarile tale, de surasul tau… Nu te voi uita niciodata.

Atat de aproape si totusi atat de departe. Ai fost si vei ramane marea mea iubire. Poate singura. Pentru ca te-am iubit enorm, dar nu a fost sa fie mai mult intre noi…. Cu toate astea, ma gandesc uneori la tine… Ai fost special pentru inima mea…

Nimeni nu iti poate lua locul in inima mea, nu iti poti imagina cat de mult te iubesc. Te port in inima mea pretutindeni. Sper sa ne vedem cat mai curand.

O viata, o inima, o singura iubire. Tu ai fost totul. Mi-e dor de tine si de felul in care ma simteam alaturi de tine. Inca… Te iubesc!

Oricat de departe ai fi, gandeste-te la mine si ma vei simti aproape. Oricum ar fi, sa stii ca te iubesc la fel de mult, chiar daca suntem departe unul de celalalt. Intr-o frumoasa zi, vom fi din nou impreuna. Si vom fi atat de fericiti!