* Buna, Mosule! Un an de zile m-am tot gandit la tine. Te astept cu nerabdare. Sper ca esti bine, sanatos si voios. Sa stii ca imi doresc multa ciocolata si ce jucarii vrei tu, masini sa fie.:-))

* Salutare, Mos bun si darnic! Imi este dor de tine, de barba ta si de sacul tau plin cu minunate daruri. Tu esti cel mai bun si mai frumos Mos.

* Mosule, tu stii care e cea mai mare dorinta a mea? Vreau sa am un fratior sau o surioara. Promit ca voi fi cuminte in continuare si ca voi invata bine la scoala. Si daca poti, mai pune-mi sub brad si biscuiti. Si poate niste papusele… Blonde si cu parul lung… Te pup Mosule…

* Dragul meu Mos, fie ca bunatatea si blandetea ta sa imi aduca toate cadourile pe care mi le doresc. Si te mai rog ceva: fa pe toata lumea sanatoasa, mai buna si mai calma. Mult noroc, Mos bun!

* Mi-a fost dor de tine, trebuie sa recunosc, te pandesc in fiecare an insa nu te-am putu vedea niciodata pana acum. Poate iti voi zari chipul in seara de Craciun, seara magnifica in care sper ca vei trece iar si pe la mine cu multe bunatati si daruri frumoase, ca in fiecare an. Te iubesc!

* Te astept, Mosule, cu dulci cozonaci si portocale. Adu-mi si mie cateva cadouri. Sper sa ajungi in casa noastra. Te iubim cu totii!

* Scumpul meu Mos, te astept in seara asta, tu care mereu imi indeplinesti dorintele si imi aduci daruri atat de frumoase! Tu esti dragut cu toti copiii, bun si darnic. Sper sa ajungi pe la casele tuturor copiilor.

* Mi-as dori sa ai timp sa stam de vorba si sa iti spun o poveste, draga Mos-Craciun! Te iubesc si te astept!

* Iti multumesc Mosule, pentru toare darurile pe care mi le aduci cu bucurie in fiecare iarna. Ador sarbatorile de iarna si te iubesc pe tine pentru blandetea ta! Multa sanatate iti doresc!

* Imi doresc sa ne vedem sanatosi, cu zambetul pe buze si cu daruri minunate sub bradul impodobit. Te astept!

* Mos-Craciun! Hai cu mine la masa, ca sa-ti dau sa gusti din prajiturile atat de savuroase facute de mama! Mai stai, Mosule, nu te grabi! Stiu ca trebuie sa ajungi la toti copii de pe Glob, n-ai putea sa ma iei cu tine ca sa te ajut?

* Mosule, vrei sa ne batem cu zapada? Inainte sau dupa ce imi pui cadourile sub bradut?:-))