Mesaje frumoase de “La multi ani” pentru Sfantul Nicolae

La multi ani, dragul meu Nicolae! Esti cel mai frumos dar din viata mea! Te iubesc si vreau sa avem impreuna multe zile senine!

Azi, in zi de sarbatoare, vreau sa iti spun ca iti doresc multa caldura sufleteasca, pace, iubire si tone de sanatate! La multi ani si bani!

Te-am cunoscut intr-o zi sfanta. De Sfantul Nicolae. Esti un om bun si vreau sa-mi petrec toate zilele alaturi de tine. Sa ai parte de ganduri bune, prieteni adevarati, liniste in suflet si in casa, dragoste si multa sanatate!

La multi ani cu sanatate si fericire, draga Nicolae! Tu imi luminezi viata si imi aduci in fiecare zi bucurie in inima. Asa ca astazi te voi rasfata, pentru ca … este ziua ta!

Azi vei primi probabil, multe imbratisari… Insa imbratisarea mea va fi cea mai sincera si cea mai calda. Pentru ca tu esti totul pentru mine. La multi ani!

Mii de sperante, dorinte implinite, sanatate, oameni frumosi, de toate sa ai parte. Bucura-te, porti nume de sfant!La multi ani!

De ziua ta, vreau sa iti urez tot binele din lume, viata lunga alaturi de cei dragi, iubire profunda si un organism sanatos!! Sa fii fericit, draga Nicolae!

La multi ani cu bucurie si multe impliniri! Sa traiesti o mie de ani si sa ai o viata minunata! Meriti!

Scumpul meu Nicolae, iti urez si eu astazi, de ziua ta onomastica, toate cele bune! Fie ca prietenii adevarati sa iti fie mereu alaturi, sa ai bunatate si credinta in suflet, o minte curata si un corp sanatos! La multi ani!

De ziua numelui, nume atat de frumos, de sfant, iti urez din suflet un calduros “La multi ani”! Fie ca in viata ta sa dainuiasca iubirea si armonia iar persoanele dragi sa fie mereu prezente in viata ta!

Nu conteaza cadourile pe care le vei primi astazi, ci doar persoanele dragi care ti vor fi alaturi azi! Sa inchinam un pahar in cinstea ta, pentru ca esti sarbatoritul nostru scump! La multi ani! Sa fii fericit!

Nu stiu cat de fericit esti, insa stiu cat de mult esti iubit! Fie ca soarele sa fie mereu prezent in viata ta! La multi ani!

Toate urarile de bine primeste-le din partea mea. Sa fii un om bun si de acum incolo, Nicolae! La multi ani fericiti si presarati cu multe zambete si impliniri!