Mesaje frumoase de Craciun – Urari pentru sarbatorile de iarna

Un Craciun imbelsugat sa aveti, cu de toate pe masa si cu bucurie in suflet! Fie ca toti prietenii adevarati sa va fie alaturi in aceasta zi sfanta. Craciun fericit.

Inconjurat de familie, iti doresc sa petreci sarbatori de vis, iar zambetul sa nu iti lipseasca de pe buze. Bucura-te alaturi de cei dragi, viseaza si spera! Craciun de vis iti doresc!

Sarbatorile de iarna sa va gaseasca in casa luminoasa, cu ganduri bune si suflete curate! Fie ca speranta sa va insoteasca pretutindeni iar visurile sa se indeplineasca!

Iti doresc sa ai cel mai frumos  Craciun alaturi de familie, sa fii linistit si voios in aceasta zi de Sarbatoare! Cu drag, iti trimit cele mai sincere ganduri de bine.

Hristos s-a nascut! Sa fim mai buni, mai voiosi si mai increzatori! Craciun fericit! Te iubesc!

Sarbatori frumoase alaturi de persoane sincere si voioase!

Sarbatorile care vor veni curand, sa va gaseasca sanatosi, iubiti si cu suflet curat. Craciun fericit! Nu uita sa zambesti din plin!

Bucate alese, ganduri frumoase, iubire, credinta, sanatate. Un Craciun fericit iti doresc din tot sufletul!

Azi, in zi de sarbatoare, sa ii multumim Domnului pentru tot ce ne-a daruit. Sa fim mai buni. Sa ne iubim aproapele mai mult. Sarbatori fericite!

Rasete, cadouri, mii de stelute argintii, Mos-Craciun…. toate au un farmec aparte. Sarbatorile de iarna sa te gaseasca sanatos, fericit(a) si mai bun(a). Craciun minunat!

Suntem in luna cadourilor,a darurilor minunate, a sperantei si a veseliei. Sa ne bucuram mai mult si sa fim mai calzi. Sa-l primim pe Iisus Hristos in inimile noastre! Craciun magnific!

Iti urez din inima un Craciun fericit alaturi de cei dragi. Fie ca lumina, pacea si caldura sufleteasca sa fie ale tale!! Sa fii sanatos , sa ai masa plina si sa fii mai bun si mai intelept!

Craciun imbelsugat, prieteni sinceri, zapada multa, liniste si armonie, de toate sa ai parte! Un Craciun de vis, alaturi de toti cei pe care ii iubesti!

Craciunul acesta vreau sa iti aduca: sanatate, voiosie, prosperitate, caldura, zambete si mult omat! Un suflet cald sa ai si mii de bucurii sa imparti in jurul tau!

Sarbatoarea Craciunului sa va gaseasca sanatosi, linistiti si frumosi sufleteste. Sarbatori minunate alaturi de cei apropiati si mii de bucurii! Masa plina sa aveti si nu uitati sa zambiti!

Cu credinta in suflet sa Il slavim pe Domnul,cu pace si bucurie in suflet sa primim sarbatoarea nasterii lui Iisus Hristos! Sa ne bucuram si sa multumim Domnului pentru tot ce ne daruieste in fiecare zi! Craciun fericit!

Visuri implinite, bucurie, dragoste, liniste sufleteasca… Toate gandurile sa-ti fie bune iar inima impacata! Sarbatori fericite!