Cand devii mama, iti intelegi propria mama – Amintiri cu mama

Cand devii mama, intelegi multe din comportamentul mamei tale. Intelegi cat de mult iubeste o mama si ca dragostea ei e neconditionata. Intelegi ca MAMA e UNICA si ca si-ar da viata pentru copiii ei.

Sunt mama si eu si de abia acum inteleg cu adevarat anumite lucruri… De exemplu ori de cate ori ma imbolnaveam, mama imi zicea trista ca ar vrea sa fie ea bolnava in locul meu, ca sa nu sufar eu… Cata iubire incape in inima ei… Cat sacrificiu si cate fapte graitoare!

E cumplit sa iti vezi copilul bolnavior, chiar daca are doar o banala raceala… A-i vrea sa ii iei durerea cu mana…

Cand devii mama, de abia atunci incepi sa iti intelegi mama, incepi sa ii intelegi bucuriile si tristetile.

Copii ne implinesc sufletul. Ne bucura viata clipa de clipa. Copilul meu este insasi VIATA MEA… Il iubesc mai presus de orice si mi-as da viata pentru el!

Imi amintesc cu drag momentele in care mama ma invelea noaptea si cat de bine dormeam in bratele ei… Cata daruire… Imi amintesc si sarutarile ei… si imbratisarile… NU MAI SUNT COPIL… insa tot COPILUL MAMEI VOI RAMANE… Nu mai sunt mica insa uneori as mai vrea sa mai fiu, viata parea atat de simpla atunci! Mama era eroina mea, ea facea fata tuturor problemelor, iesea la liman intotdeauna!

Imi amintesc cu duiosie cum mergeam de mana cu mama pe un bulevard imens… Ce tanara era mama! Si ce frumoasa! Ce amintiri frumoase!

Numai o mama poate sti cat de greu si cat de frumos este sa ai un copil.

Copiii merita tot ce e mai bun de la noi, merita intreaga noastra atentie si afectiune. Si cel mai important, TIMPUL nostru. Pentru ca timpul nu se mai intoarce… Bucura-te de toate momentele unice alaturi de puiul tau. Fii copil o data cu el!