Mesaje, felicitari si urari frumoase pentru zile de nastere

Zile senine, clipe frumoase si momente superbe iti doresc! Sa ai sanatate, iubire si prieteni adevarati! La multi ani!

Primeste din partea mea cele mai frumoase urari de bine, multa sanatate si mii de bucurii! La multi ani, iubirea mea!

Ai adaugat inca un an in buchetul vietii tale frumoase, sper sa fie un an bun, cu dorinte implinite, speranta, liniste sufleteasca si multa iubire. La multi ani si petrecere frumoasa!

La multi ani! E ziua ta, cea mai frumoasa zi din an! Bucura-te, relaxeaza-te si umple-ti sufletul cu tot ce e mai bun si mai frumos!

De ziua ta de nastere, prietenii si familia iti sunt alaturi si iti ureaza cu tot sufletul un sincer si calduros “La multi ani’! Sa ai parte numai de fericire si voie buna!

Fii plin de viata ca si pana acum, cu zambetul pe buze si credinta in suflet, inconjurat de oameni buni si frumosi, iubit si iubitor! La multi ani!

Sa ai o sanatate de fier, o inima buna, o casa in care sa domneasca linistea si o viata fericita alaturi de cei dragi!

Iti doresc din suflet sa ai sanatate, bucurii, fericire. Sa fii un om bun, cu speranta in suflet si bucuria sa ti se citeasca pe fata! Multi ani iti doresc, fericiti, in care sa cunosti adevarata valoare a vietii!

La multi ani cu sanatate si zambete multe! Fii fericit, iubit esti! Te pretuim, te admiram si te iubim mult! Familia ta.

Esti important pentru noi, iar astazi este ziua ta de nastere. Ziua in care inca un an a trecut peste tine si te-a facut o persoana si mai frumoasa, mai blanda si mai inteleapta. La multi ani!

O zi frumoasa iti doresc, in care sa uiti de griji si de nevoi, sa te inconjori de familie si prieteni buni, sa zambesti si sa te bucuri! La multi ani cu multe impliniri!

Sa ne simtim bine! E ziua ta de nastere! La muuuulti ani, prietene! Azi faci cinste! P.S. Te iubesc! Esti cel mai tare!:-)

Sa ai parte de tot binele din lume! Sa fii fericit, norocos si iscusit. Fie ca inima ta sa fie luminoasa si blanda, iar anii tai frumosi si multi! La multi ani!