Mesaje de “La multi ani” – Declaratii de dragoste pentru sotii

* Pentru ca mi-ai fost alaturi atatia ani, iti multumesc! Te iubesc la fel ca in prima zi, nimic nu s-a schimbat. Esti tot frumoasa mea, fata inocenta care mi-a zambit in ziua in care ne-am cunoscut. La multi ani si nu uita nicio secunda ca te iubesc enorm!

* Mi-ai daruit inima ta, viata ta, iubirea si blandetea ta… Mi-ai daruit doi copii frumosi. Te iubesc mai mult pe zi ce trece si iti multumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine si pentru copilasi.

* Multa sanatate si fericire iti doresc, iubita mea. Te iubesc, te admir si te apreciez, stii asta. Vreau sa ne iubim la fel de mult si peste 20 de ani. Te ador. La multi ani, frumoasa mea!

* Ma incanti pe zi ce trece cu fiinta ta minunata, te iubesc! La multi ani cu fericire! Te iubesc.

* In fiecare zi ma faci tot mai fericit, ma faci sa simt fluturi in stomac, ma faci sa tresar. Azi, de ziua ta, sper sa iti fac o mare bucurie. La multi ani, iubirea mea! Sa fii sanatoasa si fericita!

* La multi ani cu bucurii! Tu esti fericirea mea, lumina ochilor mei, raza mea de soare! Iti doresc tot binele din lume! Te iubesc!

* Inca un an frumos a trecut din viata noastra, inca o primavara ai adaugat vietii tale. La multi ani cu mii de bucurii! Sa fii sanatoasa si iubita!

* Fie ca viata sa iti fie luminata si inima buna in fiecare moment! La multi ani! Zambeste si fii fericita! Alearga si canta, e ziua ta, e zi speciala ca si tine!

* Tu esti zana mea si asa as vrea sa ramai mereu. Iubito, iti primit ca si peste 30 de ani te voi iubi la fel de tare, ca voi fi langa tine in fiecare ceas, ca te voi sprijini oricand ai nevoie. Te iubesc! Iti doresc un sincer si calduros “La multi ani!”.

* Sunt un barbat binecuvantat pentru ca te-am intalnit! La multi ani cu multa sanatate si mii de bucurii! Vreau sa fim la fel de uniti ca si pana acum si sa ne iubim cu aceeasi pasiune! Te apreciez pentru intreaga ta fiinta!

* Mii de zambete, fericire, sanatate si bucurii iti doresc! Te iubesc si te voi iubi pentru totdeauna! La multi ani! Fie ca toate lucrurile frumoase si bune sa fie ale tale!

* Tu esti bucuria mea si intreaga mea fericire! Te iubesc mai mult decat oricand! Iti doresc din inima mult bine si multa iubire! Sa fii fericita si sa ai mult noroc in viata!