Mesaje de “La multi ani” pentru soti – Declaratii de dragoste

* Esti extraordinar, tu esti cel mai bun si cel mai frumos barbat! Te iubesc nespus!

* La multi ani, scumpul meu sot! Sa fii sanatos si fericit! Ti-am pregatit o surpriza pentru diseara!

* Fie ca tot binele din lume sa fie al tau, sa ai mult noroc si sanatate! La multi ani de ziua ta!

* Tu esti sufletul meu! Vreau sa fiu prima persoana care iti ureaza “La multi ani!” de ziua ta! Esti special si vreau sa te am mereu! Te ador!

* La multi ani! Sa fie un soare imens in viata ta, asta iti doresc! Vreau sa stii inca o data ca iti sunt alaturi la bine si la greu! Vreau sa zambim in continuare impreuna!

* Iti multumesc pentru ca existi, iti multumesc pentru tot ceea ce imi oferi, te iubesc nespus! La multi ani, iubirea mea!

* La multi, multi ani! Sper ca peste 30 de ani sa ne iubim la fel de mult si sa iti iau un tort si mai mare decat acesta! Multa sanatate si fericire, dragul meu sot!

* Fie-ti viata un curcubeu, zambetul sa-l ai mereu pe buze, sclipirea in ochi si iubirea in inima! Viata lunga si fericita!

* Vreau sa te strang in brate si sa te alint intotdeauna, vreau sa iti urez un sincer si calduros “La multi ani!” si sa te sarut inca o data, de ziua ta! Fii fericit si multumit, e ziua ta, e speciala ca si tine!

* Ramai un dulce precum esti, iubeste, canta, spera, este ziua ta, cea mai frumoasa din fiecare an! Ramai cu inima curata, alinta, zambeste si strange-ti persoanele dragi in brate! La multi ani si tot ceea ce iti doresti!

* Fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasca! La multi ani de ziua ta! Sa fii fericit si iubit si sa cunosti numai bunatatea!

* Te iubesc si te stimez! Iti urez din toata inima cele mai sincere urari de bine! La multi ani!