De ziua ta mamico, iti urez sa fii in continuare frumoasa precum un trandafir, vesela ca un copil si sanatoasa tot timpul! Te iubesc, mamico!

O zi superba iti doresc de ziua ta, Ziua Femeii si a Mamicii! Te apreciez si te stimez, draga mea prietena!

De Ziua Femeii si a Mamicii, vreau sa iti ofer un buchet in care am impletit multe bucurii, zambete, pace sufleteasca, lumina, dragoste si fericire! Te iubesc mai presus de orice, TU esti comoara mea!

La multi ani, femeie desavarsita, gospodina si mama perfecta! Te iubesc, femeie!

Mama, gospodina, sotie… o singura femeie! Una inteleapta si vesela, mama mea! Ea, cu zambetul ei cristalin umple lumea cu bucurie!

Femeie unica, pe tine te doresc alaturi pentru tot restul vietii! Te iubesc, scumpa mea!

La multi ani, mamica mea! Sa ai o viata senina si fericita! Te iubim cu totii, esti eroina noastra.

De Ziua Femeii, iti doresc sa te bucuri din plin, sa zambesti cu tot sufletul, sa speri mai mult si sa petreci alaturi de cei dragi! La multi ani!

Un zambet frumos, un curcubeu de fericire, o raza de lumina, un suflet frumos, de toate sa ai parte! La multi ani, mamica mea frumoasa!

Vreau sa stii ca desi mai gresesc, te iubesc mamico! Tu esti cea mai importanta pentru mine! Iti doresc tot binele din lume!

Nu-i mamica mai frumoasa si mai buna ca a mea, o iubesc nespus, ea e speciala!

Te simt aproape, imi esti aproape si vreau sa te am mereu, mamico! La multi ani! Esti cea mai frumoasa si cea mai dragastoasa!

Mamico, macar astazi, de ziua ta, uita de grijile cotidiene si simte-te bine, relaxeaza-te! Gaseste timp si pentru tine, icoana vietii mele! Te iubesc!

Sper ca toate dorintele sa ti se implineasca, femeie sfanta, te ador cu tot sufletul! La multi ani!

O primavara superba precum sufletul tau iti doresc, clipe magice, izvor de fericire, un sac cu iubire, pe toate ti le doresc!

Cu mult drag iti spun si eu la multi ani, de ziua Mamicii, tie, miunatei mele mamici frumoase!

Te port in suflet, frumoasa femeie, vreau ca adevarul, frumosul si binele sa fie ale tale! La multi ani, mama a copiilor mei, tu esti minunea care va dura o vesnicie! Te iubesc si vei fi in inima pentru totdeauna!

P.S. Purtati-va frumos cu mamicile, imbratisati-le, oferiti-le florile preferate, sarutati-le mana, sunati-le atunci cand sunteti departe, adorati-le, exprimati-va sentimentele si spuneti-le des cat de mult le iubiti si le apreciati!