O zi speciala… o zi superba… Ziua Femeii… Ziua in care ar trebui ca toate femeile sa se relaxeze, sa mai uite de treburile cotidiene, o zi in care ar trebui sa zambeasca si sa spere mai mult, sa se aprecieze mai mult, o zi frumoasa in care toate femeile din lume, absolut toate, sa isi faca timp pentru a se uita in oglinda pentru a vedea ceea ce poate a uitat: cat de mult valoreaza, cat de frumoasa este!!

Cum ne distram de 8 Martie, Ziua Femeii si a Mamei? Pai, poti face orice iti face placere! Inclusiv ai putea sa gusti un paharel cu alcool, pentru a ciocni cu prietenele tale, ar fi binevenit!! Ai “dezlegare” la un toast.

Cel mai bine ar fi sa iti strangi prietenele si sa mergeti intr-un restaurant, la plimbare in parc, la shopping, intr-un club sau intr-un bar si sa va simtiti super bine!

O a doua varianta “convenabila” ar fi o seara in pijamale ca intre fete, unde sa povestiti, sa radeti cu tot sufletul si sa vizionati diverse filme.

Orice ati face, oricum veti alege sa petreceti, important este sa aveti incredere in propria persoana si mai ales… sa nu faceti excese de niciun fel ( alcool, mancare, tigari etc)!

Nu uitati sa dansati mult, sa va aranjati cum puteti mai bine si sa zambiti si mai mult!

P.S Daca v-ati neglijat aspectul fizic in ultimul timp, acum e timpul sa iesi in evidenta prin look!

LA MULTI ANI TUTUROR FEMEILOR! SA FIM IUBITE SI RESPECTATE!