Jucariile sexuale pentru sex anal sunt un mod sigur si sanatos de a experimenta; Ele sunt, de asemenea, foarte utile pentru a experimenta noi senzatii sau alte puncte de placere care vor pune capat rutinei in viata intima. Vibratoare, bile chinezesti, dildo sex anal, dopuri anale – le puteti gasi in orice magazin sex shop online si offline.

De fapt, jucariile pentru sex anal sunt o modalitate sigura de a incepe aceasta practica sexuala. In plus, le puteti folosi pentru a practica penetrarea sau doar pentru a va bucura de stimularea exterioara a anusului.

Chiar si astazi, pentru multe persoane, sexul anal este un tabu, fie din cauza fricii, fie a ignorantei, multe cupluri se limiteaza si nu traiesc aceasta experienta. Cu toate acestea, altii practica acest tip de intalniri frecvent, bucurandu-se de placerea acestei practici. Dincolo de penetrare, sexul anal ofera si alte posibilitati, cum ar fi folosirea unor jucarii sexuale cum este un dildo sex anal, care ajuta la extinderea zonei. Il puteti gasi in orice magazin sex shop, intr-o multitudine de variante.

magazin sex shop - dildo anal

Magazin sex shop – cele mai bune jucarii pentru sexul anal

Jucariile sexuale sexuale sunt o alternativa excelenta atat pentru cei care initiaza sexul anal, cat si pentru acele cupluri care il practica mai frecvent. Multe dintre ele favorizeaza dilatarea anala si permit sa experimentati penetrarea dubla in pereche si fara a fi nevoie de o terta parte.

Dopuri anale

Dopul anal este jucaria perfecta pentru acele femei (sau barbati) interesate de sexul anal. Este un fel de dildo sex anal mai scurt, cu un capat marit sau largit, astfel incat sa nu se piarda in rect. Pentru utilizarea corecta si obtinerea placerii, la fel ca in cazul sexului anal conventional, se recomanda utilizarea unei cantitati mari de lubrifiant si chiar prezervative pentru a-l acoperi si pentru a spori siguranta si igiena jucariei. Le puteti gasi in orice magazin sex shop din tara.

Dildo sex anal

Pentru cei care se bucura de placerea sexului anal, acest tip de jucarii sexuale au devenit o mare alternativa. Dildo-ul anal poate fi folosit singur, pentru o masturbare care include stimularea anala sau ca si cuplu, daca vreti sa experimentati, de exemplu, penetrarea dubla. Ceea ce le diferentiaza de dildo-urile vaginale este grosimea si lungimea, deoarece acestea au fost special concepute pentru zona anala.

Bilele anale

Forma lor aminteste foarte mult de bilelele vaginale chinezesti, dar bilelele anale, ca restul acestor jucarii, au fost special concepute pentru a oferi placere anala. Sunt ideale pentru persoanele care nu au experimentat niciodata acest tip de intalniri sexuale, deoarece acestea au bile mici care cresc in marime, si care sunt introduse in anus progresiv. Ideale pentru a extinde si a excita inainte de sexul anal.

Stimulatoare de prostata

Am grupat aceasta jucarie sexuala in cadrul celor folosite in sexul anal, deoarece este folosita pentru penetrarea de acest tip. Deoarece prostata poate fi accesata prin anus, stimulatorii de prostata ajung direct in acest punct al placerii masculine, stimuland-o pana cand se obtin orgasme puternice. O alternativa perfecta pentru barbatii care nu se tem sa experimenteze. Le puteti gasi intr-un magazin sex shop online sau in magazinele fizice din toata tara.

Lubrifianti

Regula de aur cu “jucariile sexuale” pentru sexul anal este de a folosi lubrifiant. Atat barbatii, cat si femeile, nu produc suficienta lubrifiere in aceasta zona, iar pielea este foarte delicata, astfel incat utilizarea lor fara lubrifiere artificiala poate provoca dureri si rani.

Exista lubrifianti speciali pentru sexul anal care au o consistenta mai densa si dureaza mai mult. De asemenea, daca sunteti un incepator, exista lubrifianti care amorteaza zona putin, astfel incat sa nu simtiti durerea prima data.

Sexul anal este la fel de placut pentru barbati, cat si pentru femei si nu are nici o legatura cu preferintele sexuale. Daca aveti ocazia de a experimenta unele dintre aceste jucarii, suntem siguri ca veti descoperi noi senzatii si puncte de placere. Inainte de a practica sexul anal si chiar inainte de a experimenta cu jucariile anale, este foarte important sa aveti grija de igiena pentru a face aceasta practica si mai placuta pentru ambii.