Tratamente si cosmetice naturale. Afla cum sa fii frumoasa, ingrijirea corpului

Ce bine este să te gândeşti numai la tine şi să faci ceva pentru a te relaxa şi a te înfrumuseţa. Aţi auzit, desigur, de multe ori expresia „să mă fac frumoasă”. Haide să vedem cum putem fi frumoase cu minime costuri.

1. Faţa şi decolteul. Pentru un ten curat spală-te cu apă călduţă şi săpun apoi aplica o mască pe care o faci dintr-un gălbenuş de ou cu o lingură de mălai sau griş. Aplică masca pe faţă şi pe decolteu şi las-o să acţioneze un sfert de oră apoi cu mişcări circulare masezi piele. Clăteşte  cu apă călduţă spre rece. Aplică apoi o cremă hidratantă.

2. Mâinile. Le poţi curăţa de celulele moarte cu masca mai sus prezentată. Aplică apoi ulei de măsline şi masează fiecare deget şi palma. Acest masaj te va revigora.

3. Unghiile. Pentru rezistenţă aplică zeamă de lămaie şi las-o să se usuce. Poţi aplica şi ulei de măsline.

4. Picioarele. Dacă eşti păroasă, în primul rând optează pentru o metodă de epilare. Recomandabil este să te epilezi cu ceară sau cu epilatorul. Oferă o epilare de mai lungă durată şi pielea este mai catifelată. Pentru picioare relaxate, masează-le cu ulei de măsline sau de floarea soarelui.

5. Părul. Pentru un păr mătăsos aplică pe păr o mască din 2 gălbenuşuri şi 2 linguri de ulei. Lasă masca să acţioneze cel puţin 1 oră apoi speli părul cu un şampon natural : 2 gălbenuşuri de ou.

Acum uită-te în oglindă. Observă cât eşti de frumoasă…ochii strălucitori, gura roşie ca trandafirul, tenul curat…

Încercaţi aceste trucuri şi vezi observa rezultatele. Cu siguranţă că vor observa şi cei din jur cât de frumoasă te-ai făcut.