Lucruri care destrama cuplul – Lucruri care aduc despartirea prea curand

1. Neincrederea. Daca intr-un cuplu nu exista incredere, nu exista nimic.

2. Gelozia. Cateodata e “bine” sa mai fii si gelos(geloasa), insa nu e “bine “sa se exagereze. Gelozia in exces, distruge relatia de iubire.

3. Lipsa timpului, care duce la instrainarea celor doi, care formeaza un cuplu. Cei doi “risca” sa se trezeasca intr-o zi si sa se simta doar niste straini.

Petrece cat mai mult timp impreuna cu persoana iubita!

4. Dependenta de parinti. Daca intr-un cuplu, casatoriti sau nu, unul dintre ei tine cont doar de ceea ce spune mama(de exemplu), cealalta persoana se va satura sa se simta pe locul doi, cand ar trebui sa se simta ca fiind ea familia, nu parintii.

5. Orgoliul absurd. E bine sa discutam la timp si sa nu exageram, sa nu amanam si sa nu ne “bosumflam” aiurea. Mai ales din nimicuri. Daca te deranjeaza ceva, spune-i (calm) persoanei respective si rezolvati-va problemele pe loc. Orgoliul nu aduce nimic bun.

6. Lipsa comunicarii. Nimeni nu isi doreste alaturi o persoana care tace mai mereu.

7. Gandirea prea diferita. Daca ” descoperi” ca “nu sunteti pe aceeasi lungime de unda”, cum se spune, mai bine pleci.

8. Lipsa ambitiei
de a se realiza pe plan profesional. Nimeni nu isi doreste alaturi pe cineva “delasator”, care, desi are o varsta cand ar trebui sa aiba un serviciu stabil, studiile terminate si chef de munca, acesta nu face nimic cu viata lui.

9. Lipsa “curajului” de a se casatori.

Cealalta persoana se va satura la un moment dat sa astepte sa accepti sa va casatoriti. Dupa ani de relatie, e normal sa va intemeiati o familie.

10. Minciunile. Increderea se capata greu, dar se pierde usor! Fii sincer mereu, iar relatia va dura! O relatie “sanatoasa”, se mentine cu ajutorul sinceritatii.

Lupta pentru iubirea ta! Si atentie: Ceea ce tie nu-ti place, altuia nu ii face!