O prietena buna mi-a cerut zilele trecute un sfat, apropiindu-se ziua in care o sa aniverseze zece ani de iubire cu persoana draga, fiind “in pana” de idei in legatura cu “darul” pe care sa il ofere. Mai greu cu ideile deoarece e un barbat care are cam de toate si care nu prea pune accent pe lucruile materiale. Si atunci am stat si ne-am gandit ce ii poate oferi unui astfel de om?!

Eu am sfatuit-o sa fie ceva prin care sa ii demonstreze inca o data iubirea. “Cam greu”, mi-a raspuns ea… ii arat ca il iubesc in fiecare zi….

Pana la urma i-a facut un cadou original, putin cam pueril ar putea spune unii…. i-a scris pe asfalt, mare, cu creta un frumos “te iubesc cu tot sufletul” si numele lor….
Mie mi s-a parut foarte emotionant gestul….. cred ca lui si mai mult pentru ca a strans-o in brate iar in ochi i se vedeau doua lacrimi de bucurie si multumire….

Paradoxal, ca si cum s-ar fi vorbit intre ei….ea a primit acelasi cadou de la iubitul ei…. Asa se intampla cand iubesti cu adevarat…….gand la gand cu bucurie……comunici fara sa vorbesti…. simti…..

Si ca sa aiba ceva ca amintire, ceva care sa nu se “stearga” in timp, el i-a oferit ei o cana pe care scria numele lor si un mesaj de iubire. Iar ea i-a oferit o felicitare muzicala in care si-a marturisit, inca o data, atat cat a putut, iubirea… Amandoi suradeau si daca ii priveai, vedeai clar ca iubirea ii face mai frumosi si mai buni.

NU cadoul este esential ci … mesajul pe care il lasa acesta ……..

Ce frumos e sa vezi oameni in jurul tau a caror dragoste rezista…