Femeie, fii o prioritate in viata unui barbat, nu o optiune!

Uneori, pentru ca iti doresti sa fii iubit si sa iubesti cu toata fiinta ta, accepti jumatati de masura in viata ta, accepti sa fii doar o optiune pentru cineva, in loc sa fii o prioritate! Nu! Nu e ok sa accepti ca acel cineva de care te-ai atasat, sa te caute doar cand are chef.

Uneori, poate iti deschizi sufletul in fata unui om pe care nu il intereseaza asta! Pentru ca iti doresti iubire. Pentru ca vrei sa fie bine. Pentru ca ai vrea sa te opresti la el. Dar, daca simti ca ceva lipseste, mai gandeste-te cui ii oferi o parte din inima ta.

Omul care te iubeste, te cauta si iti arata clar ca te vrea in viata lui. Omul care te vrea, lasa orgoliile prostesti deoparte, el te va respecta si te va pretui, el va dori sa te pastreze in viata lui.

Omul caruia ii esti draga, te intreaba cum ti-a fost ziua, daca esti ok, te admira, poarta conversatii cu tine si te asculta cu interes.

Atentie, dragelor! Daca un barbat va spune ca nu va vrea ca iubite, nu are sens sa mai prelungiti acea… cum sa o numesc? Acel” fel de relatie”. Una normala in orice caz nu este.

Femeie, vei intalni barbati care iti vor spune ca ei nu stiu ce simt, altii vor spune ca ii sufoci (si nu, nu trebuie sa te simti vinovata!), altii vor spune ca nu te vor ca iubita inca, ci dupa ce vor incepe sa simta ceva. ciudat. Intai iubire, apoi relatie? Nu iubire intr-o relatie recunoscuta? Oficial. Nu prea cred. Draga mea, nu te lasa fraierita! NU exista asa ceva!

Stiu, vei plange poate. Vei fi dezamagita si vei avea impresia ca nimeni nu te merita si ca niciodata nu vei intalni un om bun, care sa te iubeasca, pe care sa il iubesti si care sa te aprecieze si sa vrea sa te pastreze in viata lui, respectandu-te si cucerindu-te. Afla ca te inseli, mai devreme decat vei crede, va aparea si “omul tau“, care te va face sa te simti ca o printesa, atat de protejata in bratele lui!

Niciodata nu
te oferi pe tava omului pe care il placi, lasa-l sa te cucereasca, niciodata nu ii arata din prima exact ce simti, exista riscul de a” se umfla in pene” si de a face astfel sa ii dispara interesul fata de tine, deoarece ii vei oferi o importanta prea mare, dandu-i astfel putere, facandu-l sa creada ca poate face orice din relatie voastra si din tine. Ca totul ii este permis, inclusiv sa te caute cand are el chef, sa te foloseasca.

Nu te scoate in oras? NU te suna el niciodata? Nu iti da mesaje, doar iti raspunde la ceea ce ii scrii tu?? Gaseste pretexte uneori pentru a nu se vede cu tine?! Ce alte semne iti mai trebuie, femeie, ca sa constientizezi ca nu te vrea cu adevarat in viata lui?

Pastreaza langa tine doar oamenii de calitat
e, oamenii care te apreciaza, oamenii veseli si iubitori de viata, nu cei indiferenti, care cauta si gasesc pretexte inca dinainte de a le cere ceva! Apreciaza-te mai mult, te rog!

Hai, capul sus! Poti mai mult! Poti iesi dintr-o relatie in care nu te simti cu adevarat iubita. Poti tine capul sus si poti invata ceva din asta: sa te valorezi mai mult! Sa nu mai accepti jumatati de masura.

Femeie, meriti
sa fii iubita, alintata si meriti ca sufletul tau sa iubeasca profund!

Traieste o poveste de dragoste pe placul inimii tale si nu te lasa niciodata calcata in picioare! Daca cineva nu apreciaza prezenta ta in viata lui, fa-l sa simta absenta ta!

Femeie, fii o prioritate in viata unui barbat, nu o optiune!

FEMEIE, FII DESTEAPTA!