Draga toamna, ai un farmec aparte – Cum te inveselesti toamna?

Bine ai venit, toamna iubita! Multi dintre noi nu s-au saturat de vara, insa te-au asteptat cu drag. Altii cu dor.

Toamna minunata, esti atat de bogata si darnica! Te iubim! Adu-ne veselie, liniste sufleteasca, sanatate, ca sa le putem face pe toate, si multa iubire. Multa, multa iubire pentru oameni si pentru tot ceea ce ne inconjoara!

Draga toamna, esti cea mai bogata dintre surorile tale. Si cea mai nostalgica. Ne oferi atatea minunatii, recolte bogate, fructe si legume, care ne imbie de-a dreptul.

Toamna draga, esti incantatoare, miraculoasa, atat de iubita!

Frunzele copacilor au inceput sa cada, sa ne ofere un dans minunat in adierea vantului, si se aseaza incet, formand un covor colorat superb, care ne incanta privirile.

Draga toamna, mai pastreaza putin ploile si

nu ni le trimite pe Pamant. Sa ne mai bucuram putin de soare si de caldura lui.

Toamna, anotimp ce ne rascoleste sufletul, ne ofera emotii unice si melancolie, ne face sa incepem un nou capitol in viata noastra, care ne va aduce si mai multa fericire.

Draga toamna, adu-mi te rog dragostea in viata mea. Si in viata tuturor oamenilor. Fa-i fericiti, fa-i sa se respecte si sa se iubeasca mai mult. Fa oamenii mai buni. Mai toleranti. Mai optimisti. Fa toti oamenii fericiti.

 Draga toamna, ai un farmec aparte. Surprinzatoare si atat de frumoasa!

Te rog, toamna draga, adu-ne in viata noastra lucruri simple care sa ne bucure sufletul. Te rog, fa oamenii sa iubeasca mai mult viata si sa se bucure din plin de ea. Fa oamenii sa zambeasca mai mult! Sa cante mai mult si sa se bucure mai mult. Fa ca fiecare zi sa fie una pozitiva.

Scumpa toamna, adu-ne in viata noastra oameni buni, de la care avem ce invata. Oameni pe sufletul nostru. Oameni pentru sufletul nostru.

Toamna draga, anul acesta mi se pare ca ai venit mai devreme. Desi afara inca e frumos. Esti minunata!

Indiferent de anotimp sau de ceea ce poarta in suflet, niciun om nu ar trebui sa ramana trist si melancolic. Totul trece in viata asta. Multumeste-i lui Dumnezeu pentru tot ceea ce iti ofera si incearca sa fii fericit clipa de clipa! Nu uita ca fericirea nu depinde de un om, ci de noi insine!

Toamna incepem un nou capitol in viata noastra. Sa fie unul cu noroc! Sa fim optimisti, plini de viata si de bunatate!

Cum sa ne inveselim, toamna? Facand ceea ce ne place, iubind cu tot sufletul, observand frumusetea naturii din jur, pasarile, copacii, florile, absolut tot ce ne ofera natura inconjuratoare.

Omule, iubeste-te pe tine in primul rand. Iubeste-te mult! Valoreaza-te mai mult! Ajuta oamenii, daca ai aceasta “putere”. Fa oamenii din jurul tau fericiti.

Lasa-te inconjurat de oameni pozitivi, care te fac sa zambesti si care iti dau pofta de viata!

Zambeste des! Fii “tu”, mereu! Mandreste-te cu tine!

Ia viata asa cum e! E minunata, oricum, oricand!

O toamna aparte va doresc!