Dintre prima iubire si a doua, alege-o pe a doua

Iubesti pe cineva si desi crezi ca nu te vei desparti niciodata, vine si acest moment atat de dureros. Pentru ca iubirea nu e suficienta sa tina doi oameni aproape, insa cu siguranta ii desparte, atunci cand nu exista sau dispare…

Trece o perioada si intalnesti pe altcineva. Si vrei sa fie bine. Iti doresti cu ardoare un final fericit. Si speri. Si faci totul ca sa fie bine. Oferi tot ce ai mai bun si mai frumos, la fel ca prima data.

Mai stii…? De ce te-ai despartit de acel om pe care l-ai iubit inaintea celui de acum? Ce il face atat de special pe cel de acum? Gandul iti zboara la amandoi si nu stii cu care sa ramai insa raspunsul este simplu… Inima si ratiunea se vor contrazice de cele mai multe ori, insa e logic, ca, daca te-ai despartit de el, daca soarta ti-a scos in cale un alt om care sa te faca fericit(a), de ce sa te intorci la primul?!

Dintre prima iubire si a doua, alege-o pe a doua, caci daca era sa fie cu prima, nu o mai intalneai pe a doua!

A doua iubire vine in viata ta ca sa te implineasca iar prima ca sa te maturizeze. Iubeste, respecta, ofera tot ce ai mai bun si mai frumos de oferit.

Daca prima iubire te-a ranit, nu inseamna ca si cea de-a doua te va face sa suferi, insa trebuie sa fii constient(a) ca dezamagiri vor exista, la un moment dat. Pentru ca oamenii nu sunt perfecti.

Tocmai pentru ca prima iubire nu a fost asa cum te asteptai, a aparut a doua. E lesne inteles de ce trebuie sa ramai cu a doua iubire si sa lasi trecutul acolo unde ii e locul…

Iubirea vine… Iubirea pleaca… Pentru ca asa “trebuie” sa fie… Doar alegerile noastre ne fac viata mai frumoasa…