Declaratie de dragoste pentru ea – Cuvinte de dragoste pentru iubita

Dragostea iti bate la usa atunci cand  si unde nu te astepti. Dragostea te poate surprinde in orice anotimp, la orice ora din zi sau din noapte. In orice loc din lumea asta.

De ce o iubesc? Pentru ca privirea ei e unica, iar zambetul ei ma bucura in fiecare clipa.

Cu parul aranjat sau dezordonat, ea mi se pare oricum cea mai frumoasa. Nimeni de pe lumea asta nu are o asemenea blandete ce i se citeste in priviri, nici maini atat de fine si de lungi.

Imbratisarile ei sunt unice.

Am indraznit sa o iubesc. Am avut norocul sa fiu iubit de ea.

Atata timp cat ma gandesc la ea, simt ca traiesc. Atata vreme cat ma priveste ca pe nimeni altul, sunt fericit.

Orice moment alaturi de ea este de o impresionabila duiosie.  Sarutarile ei sunt diferite. E suficient sa ma uit la ea, si sa stiu ca sunt fericit si ca o iubesc. O iubesc pentru simplitatea ei, pentru independenta si puterea ei.

Ma bucur nespus ca am sansa sa o pot face fericita. Pentru ca e parte din viata mea. E dragostea mea…

Dragostea nu are nevoie de multe cuvinte. Dragostea invinge. Dragostea e rabdatoare, plina de minunatii.

O admir, o ador.

Stiu ca o iubesc cu tot sufletul, pentru ca vreau sa imbatranesc alaturi de ea. Pentru ca vreau sa ma trezesc in fiecare dimineata langa ea, pentru ca orice cafea bauta impreuna are un gust specific.

O iubesc pentru puritatea din inima ei si pentru ca nimeni nu ma face sa ma simt asa cum o face ea.

Viata e facuta din imperfectiuni. Nimeni nu este perfect, insa dragostea ne face mai frumosi si mai buni. Dragostea ne implineste sufletele. Ne da speranta.

Daca iubesti, te simti victorios. Trebuie sa stii ca esti cu adevarat victorios! Pentru ca iubirea invinge, iubirea implineste, aduce fericire in viata noastra!