Nevoia de a iubi e mereu prezenta in sufletul nostru

Simti uneori nevoia de a iubi cu toata fiinta ta… vrei cu ardoare sa iti oferi inima asa cum este ea si sa simti ca esti iubit(a) neconditionat, mai presus de orice…

Insa fix cand vrei sa fii corect si sa iti oferi toata dragostea posibila, tocmai atunci nu ai pe cineva alaturi, sau iti dai seama ca persoana care este langa tine, nu te poate face fericit(a) si ca ceva lipseste.

Iubirea vine…. Dar de ce si pleaca? Unde pleaca iubirea? De ce nu ramane, daca avem atata nevoie de ea?!?

Atunci cand iubesti, nu te gandesti la altcineva, ci traiesti cu intensitate acea iubire profunda, ce te face un om mai bun si mai cald.  Si asta e bine.

Starea de bine ce t i-a cuprins sufletul cu atata valtoare, te face o persoana voioasa, capabila, increzatoare, frumoasa. Iubirea face minuni.

Desi atat de marinimoasa, iubirea este atat de ciudata uneori….

Nu trebuie sa iti pui multe intrebari, stii deja raspunsul. E vorba doar de simti. Iubesti sau nu.

Dragostea…. atata nebunie…. atata speranta si visuri…. atatea imbratisari sincere…. atatea amintiri minunate….

Atunci cand nu iubesti, te stingi incet, incet. Dar dureros.

Cine nu viseaza la o dragoste sincera? Ce poate fi mai frumos decat sa iubesti si sa fii iubit(a)? Insa nu toata lumea are norocul de a gasi persoana potrivita.

Se spune ca atunci cand iti intalnesti sufletul sortit, simti ca vrei sa imbatranesti langa acel om. Si faci totul pentru a pastra acel om in viata ta. Il respecti si il pretuiestil. Il faci sa simta in fiecare zi iubirea ta nemarginita.

Suntem diferiti, iubim in mod atat de diferit.

O iubire vine, alta pleaca. Si iubesti din nou. Si mereu speri la un final fericit, Insa sunt si iubiri care nu se uita niciodata si ochi pe care ii vei adora mereu.

Fiecare iubire are alt gust. Niciuna nu este la fel ca alta din viata ta. Dar toate iti lasa amintiri.

Nu conteaza daca esti femeie sau barbat, conteaza ca tot ceea este esential in viata ta, sa pastrezi cu dragoste si respect!

Iar atunci cand nu esti fericit(a), pur si simplu…. pleaca!