De ce ne putem bucura iarna – Ce putem face iarna

Iarna este anotimpul preferat al multora dintre noi. Pentru ca ne putem bucura din plin de zapada. Si pentru ca are o magie aparte, o veselie anume….

Muntele este superb in orice anotimp, insa iarna este o priveliste aparte, datorita omatului depus in strat generos. Daca vei merge la munte iarna, te vei bucura de un peisaj de vis! Putem merge la ski sau la patinaj, in functie de preferinte.

Poti face fotografii superbe iarna, deci nu iti uita aparatul foto, oriunde ai merge!

Saniuta trebuie sa fie gata, cand zapada e din plin! Sa ne strangem toti prietenii si sa facem oameni de zapada.

Iarna sunt Sfantul Andrei, Sfantul Nicolae, Sfantul Vasile, Sfantul Stefan, Sfantul Ion, cand petrecem si ne veselim, alaturi de sarbatoritii nostri.

In plus, Craciunul este o sarbatoare pe care o petrecem de obicei in familie, o sarbatoare mult asteptata, cu un specific aparte. Dupa Craciun, vine revelionul, pentru ca un an nou bate la usa…

Daca iti plac colindele, de Craciun ai ocazia sa le asculti cu drag!

Sunt atat de frumoase sarbatorile de iarna, de neuitat! Ne putem bucura din plin de bradul impodobit, de mancarurile si dulciurile pregatite in casa, de cadourile luate cu atata drag, de revederea prietenilor si a familiei, de colinde…

Iarna putem admira luminitele din centrul oraselor si ne putem infrumusetea casa si balcoanele apartamentelor cu instalatii care mai de care mai frumoase.

Fiind iarna, nu mai iesi la plimbare atat de des precum vara, de exemplu. Cel putin nu in aer liber… Deci ai timp sa faci curatenie in casa si sa arunci ceea ce nu este necesar…

Ai timp si sa citesti mai multe carti, sa privesti emisiunile preferate la televizor si sa vizionezi cat mai multe filme bune.

Iarna e momentul in care iti poti etala perechile de cizmulite imblanite, minunatele pulovere, precum si caciulile groase. Dar sa nu uitam de manusi, pentru ca sunt foarte utile si pufoase!

Este atat de placut sa stai la caldura, in coltarul confortabil din sufragerie, cu o ceasca cu cafea sau ceai cu lamaie in mana, din care sa sorbi din cand in cand… Pentru ca a venit vremea bauturilor fierbinti, care niciodata nu au o mai mare savoare ca iarna…

Iarna este prilej de bucurie!

Sa incercam sa lasam grijile deoparte macar iarna asta…