Mesaje si urari frumoase de “La multi ani” pentru Anul-Nou

La multi ani sanatosi! Anul Nou a venit, sper sa ne gaseasca voiosi, cu masa bogata si cu sufletul curat! Sa ne bucuram si sa zambim cu toata inima!

Un an nou ne bate la usa, 2015. Sper sa va aduca in viata multa sanatate, fericire, zambete si oameni frumosi alaturi. La multi ani!

La multi ani cu fericire, distractie placuta alaturi de cei dragi si un nou an de vis iti doresc!

Fie ca noul an, 2015, sa va aduca in suflet numai bucurii, sperante, credinta si veselie! La multi ani!

Sa primim noul an cu iubire in inima, cu masa imbelsugata si cu zambetul pe buze! La multi ani, fericiti!

La multi ani, 2015! Sa ne aduci visuri implinite, dragoste, mii de bucurii si prieteni adevarati!

Fie ca noul an sa ne intampine cu multa bucurie, zapada si ganduri bune! La multi ani si petrecere frumoasa, alaturi de cei dragi!

Cu ocazia noului an, 2015, vreau sa iti urez din suflet sa fii sanatos, bucuros si la punga gros.:-)). Fie ca iubirea, credinta si veselia sa fie mereu prezente in viata ta! La multi ani!

Un nou an se apropie cu pasi repezi, sa ne aduca bucurie in suflet, pace in viata, ganduri bune si dragoste pentru apropiati. Sa-l primim cum se cuvine: cu voie buna!

Sa inchinam un pahar in cinstea noului an, sa fim mai buni si mai iertatori, sa iubim mai mult, sa fim mai sinceri si mai increzatori, si ….sa spunem impreuna :”La multi ani”!

La multi ani! Sa aveti parte de tot ce e mai frumos si mai bun pe lume, iar dragostea si caldura sufleteasca sa ma insoteasca pretutindeni!

Anu-Nou sa va gaseasca luminosi, iubitori, frumosi, iar masa bogata sa va fie! La multi ani cu bucurie!!

Sanatate, fericire si mii de zambete sa va aduca noul an ce bate la usa! Sa aveti o inima curata si frumoasa! La multi ani, frumosi!

Sa privim cu speranta si bucurie catre noul an ce urmeaza,sa iubim mai mult si sa fim mai drepti. La multi ani! Fie ca toate dorintele sa vi se indeplineasca!

Un revelion de vis iti doresc, alaturi de cei dragi! Ganduri bune, suflet curat si masa imbelsugata sa ai! La multi ani cu bucurie!