De ce insala barbatii?

O intrebare controversata

Un raspuns precis nu se poate da, insa pot exista diverse motive pentru care insala barbatii.
In orice caz, o femeie nu trebuie sa se invinovateasca pentru ca partenerul a inselat-o, asta nu inseamna ca a gresit ea undeva sau ca nu mai e frumoasa si atractiva. Exista si exceptii :-)- fara suparare.
Circumstantele ” ajuta ” la inselat, intotdeauna noul atragand..
Unii barbati insala pentru ca nu au suficienta incredere in ei, simtind nevoia sa isi confirme barbatia. Adora ca femeia care ii atrage sa le dea atentie, totul transformandu-se intr-o confruntare cu ei insisi, dorind sa afle unde se poate ajunge. Recomandat este sa il ajuti, ca partenera, sa nu ii dispara increderea in el.
Alti barbati, pur si simplu adora sexul frumos si nu se pot abtine sa nu faca o colectie de femei, simtindu-se “macho”, puternici. Mai ales daca au un zambet dragastos si niste ochi superbi. Acest tip de barbat rareori se schimba. Cui ii place sa zboare ” din floare in floare ” rareori se schimba, poate niciodata. Ei considera ca isi traiesc viata, ajungand sa fie ceva normal pentru ei, crezand cu tarie ca nu gresesc cu nimic.
Exista si au existat cupluri care si-au redescoperit sentimentele si pasiunea in pat datorita infidelitatii. De ce? Pentru ca au descoperit ca nimeni nu se compara cu partenerul sau, ca nimeni nu il poate intelege si suporta asa cum este si invers. Incercati sa aveti comunicare si armonie in cuplu pentru a nu se ajunge la infidelitate.
Se poate intampla ca barbatii sa fie infideli deoarece se pot indragosti, rare cazurile daca vorbim doar despre ” foc ” de paie.
Mai exista si barbatii care se cred stapani si care culmea, sunt extrem de gelosi. Li se pare ca ei au dreptul sa insele si isi fac scenarii nefondate legate de fidelitatea partenerei.
In caz ca partenerul te insala des, e un semn clar: trebuie sa il parasesti! Gandeste-te bine daca se merita sa stai langa un om care te insala pe toate drumurile.