Daca iubirea a sosit in viata ta, pastreaz-o! Pentru ca poti pierde intr-o clipa ceea ce ai cautat ani in sir.

Dragostea se pierde atat de usor si se gaseste atat de greu uneori…

Uitam uneori sa si iertam, sa dam o a doua sansa… Uitam sa mai iubim cu adevarat … Uitam momentele frumoase si pastram in minte doar ceea ce s-a intamplat recent, nu foarte placut… Uitam sa ii intindem o mana celui care a gresit… Uitam sa il mai pretuim din secunda in care ne-a gresit… Pentru ca te simti tradat, dezamagit, furios… Pentru ca nu iti vine sa crezi daca persoana draga ti-a gresit cumva, cu ceva. Si observi ca sufletul ti-e zdrobit.  Si lasi in urma acea persoana, acea relatie, acea iubire, acele sentimente….

Trec anii si descoperi ca intr-un colt de suflet acea iubire este neatinsa… Dar poate e prea tarziu…. Tarziu pentru tot…

Iti pare poate rau ca nu ai iertat la momentul potrivit si ca nu ai mers mai departe  alaturi de acea persoana… poate ar fi fost bine si acum nu te-ar mai fi cuprins melancolia gandindu-te la “ce ar fi fost daca….?!?” . Sau poate viata ta nu ar fi fost mai buna decat este acum, fara acea persoana…

Iubirea ne face sa trecem prin atatea stari….

Uneori poate ca nu ne face bine sa mai deschidem un anume capitol din viata noastra… daca asa ai ales la un moment dat din viata ta… Sau poate este exact invers?!?

Fiecare poveste de dragoste are farmecul ei. Sunt persoane care te fac sa razi din tot sufletul si persoane care te fac sa fii mai serios. Insa iubirea este prezenta in ambele cazuri.

Fiecare om are calitati si defecte. Important e sa invatam sa acceptam anumite defecte ale persoanei iubite si sa traim cu el. Pentru ca un om se schimba sau nu.

Fiecare iubire iti ofera ceva de invatat. Important e sa iei ce este mai frumos din fiecare poveste de dragoste.