Cuvinte frumoase despre viata si oameni – Daca vrei sa…

Daca nu esti multumit cu viata pe care o duci, incearca sa schimbi ceva. Schimbarea incepe cu tine. Degeaba astepti sa se intample ceva, atata timp cat nu faci niciun pas catre ceva mai bun in viata ta, acel ceva care sa iti implineasca sufletul si sa alunge frustrarile.

Daca vrei o lume mai buna, fii mai bun!

Daca vrei mai multi bani, munceste mai mult.

Daca vrei prieteni adevarati in viata ta, fii un prieten adevarat tu insuti!

Daca vrei sa cunosti iubirea, iubeste-te pe tine mai intai.

Daca vrei sa zambesti mai mult, nu trebuie decat sa observi farmecul vietii.

Daca vrei sa fii destept, citeste mereu. Nu inceta sa te informezi, crezand ca stii totul.

Daca vrei sa fii ceea ce iti doresti,  urmeaza-ti visurile. Niciodata nu e prea tarziu sa faci ceea ce ti-ai dorit dintotdeauna. Si, cine stie, poate vei deveni celebru.

Daca vrei sa fii cunoscut, cunoaste-ti propria persoana mai intai!

Daca vrei sa traiesti asa cum vrei, nu regreta nimic, dar invata din greseli si esecuri. Fa-ti curaj sa mergi cu pasi repezi spre ceea ce ti-ai dorit mereu!

Daca vrei sa urci pe culmile succesului, nu te lasa invins de cuvinte care te pot darama, priveste numai inainte. Poti mai mult! Si mai mult! Depinde doar de tine sa ai ceea ce iti doresti!

Daca vrei sa fii optimist, priveste partea plina a paharului. Nu uita ca intotdeauna se poate si mai rau de atat, insa intotdeauna se poate si mai bine!

Daca vrei sa fii curajos, nu te vaicari de viata ta, indiferent de cat de greu iti este!

Daca vrei sa evoluezi continuu, retine ca toate stelele apar pe bolta cereasca, dupa ce au indurat intreaga noapte.

Daca vrei sa primesti bunatate, fii bun! Ofera blandete si nu te sfii sa faci fapte bune!

Daca vrei sa fii aparte, fa lucruri pe care ai vrea sa le primesti tu insuti. Insenineaza sufletele si zilele celor care au nevoie! Imbratiseaza oamenii care au mare nevoie de o vorba calda.

Daca vrei sa fii bucuros, priveste, pur si simplu, in jurul tau! Dumnezeu a lasat atatea lucruri frumoase de care sa ne minunam, zi de zi!

Daca vrei sa canti, fa-o fara sa te gandesti daca ai voce! Fa-o, daca asta te binedispune si te face voios!

Daca vrei sa te simti un om frumos, priveste in adancul sufletului tau. Iti place ceea ce vezi acolo? Ce ai dori sa schimbi? Daca ai fi o alta persoana, si te-ai privi, te-ai accepta asa cum esti?

Daca vrei sa zbori, nu inchide ochii atunci cand o faci, rememoreaza totul si tine totul viu in mintea si inima ta!

Daca vrei sa fii tu insuti, inceteaza a te mai compara cu alti oameni! Tu esti tu, si esti o persoana speciala! Nu uita, cu totii suntem unici.

Daca vrei sa fii fericit, deschide ochii! Simte! Nu te multumi doar cu a exista si fa tot posibilul sa simti ca traiesti cu adevarat! Oriunde, oricand. Mereu. Asa cum iti doresti…