Cuvinte de incurajare pentru femeile care s-au uitat pe sine

Femeie! Sa stii ca uneori trebuie sa mai si plangi… sa plangi pana te eliberezi…. sa plangi pana iti revii… sa plangi ca apoi sa razi din tot sufletul!
Plangi si descarca-te, pentru ca mai apoi sa lasi totul in urma! Daca plangi, nu inseamna ca esti mai putin puternica! Din contra.

Femeie! Sa stii ca ai tot dreptul sa iubesti si sa te simti iubita! Traieste din plin fiecare poveste de dragoste si ia de la viata tot ce ti-a oferit, cu un zambet urias pe buze.
Da, trebuie sa intelegi ca ai dreptul sa fii fericita in dragoste si sa nu mai accepti nimic din ceea ce nu iti place. Nu mai da vina pe tine pentru un esec in dragoste! Intotdeauna e loc de mai bine. Dar pana nu incerci, nu vei realiza asta.

Femeie, sa stii ca e in regula ca uneori sa vrei sa pleci undeva departe, doar tu, cu gandurile si inima ta, ranita sau nu. E in regula sa vrei o pauza si sa cauti relaxare. Esti mama, gospodina, ai job, dar esti si femeie! Pe langa responsabilitati, iti trebuie si relaxare, timp pentru tine. Meriti asta!
Meriti sa te destinzi si sa iti faci timp sa te privesti in oglinda! Vezi cat esti de frumoasa? Acum e timpul sa plangi de fericire!

Daca ai inceput o noua poveste de viata si ai deschis un nou capitol, fa-o cu tot sufletul, plina de speranta si optimism, chiar daca iti e tare greu! Sa stii ca va trece si vei putea zambi din nou, vei putea iubi iarasi. Nimic nu e intamplator, nimic nu e fara de speranta si fara solutii.

Femeie, daca simti ca te-ai transformat in ceva ce nu iti place, e timpul sa iei o decizie. Daca te simti epuizata si cu sufletul apasat, e timpul sa pleci. Daca plangi mai des decat razi langa o anumita persoana sau intr-o casa, e timpul sa fii egoista si sa te valorizezi mai mult, sa cauti fericirea si in alta parte.

Femeie! Cand te-ai simtit apreciata in ultima vreme? Nu crezi ca a trecut mult timp de atunci? Valorezi mult, de ce nu mai observi asta?!

Daca simti ca traiesti viata altcuiva, e timpul sa faci o schimbare si sa cauti solutii. Daca ai o relatie obositoare, apasatoare, e timpul sa nu mai ramai si sa gasesti calea ta.

Femeie! Stii cat esti de valoroasa?
In ce moment ai uitat sa te mai bucuri de viata si sa iti oferi si tie timp? Ai uitat cat esti de frumoasa si ca esti unica? Fiecare femeie este unica si nu trebuie sa uite asta niciodata! Esti puternica si asa trebuie sa ramai! Insa trebuie sa fii si fericita si sa mai lasi sacrificiile deoparte. Simte ca traiesti si nu te mai multumi doar sa existi. E viata ta! Propria viata in care trebuie sa iti gasesti locul si calea spre fericire. Depinde doar de tine asta, nu da vina pe altii. Pentru ca nu altii traiesc in locul tau, nu altii iti sterg lacrimile.

Indiferent de varsta pe care o ai, sa stii ca daca te simti dezorientata, nu trebuie sa te simti precum o ciudata.

Fii fericita! Hai, capul sus si fii puternica in continuare! Poti trece peste orice! Important e sa stii ce iti doresti, unde vrei sa ajungi, apoi sa faci pasi catre acel loc.