Ceea ce nu apreciezi astazi la ea, va aprecia altul maine

Daca femeia de langa tine nu zambeste, inSeamna ca nu esti atat de bun pe cat te crezi.

Daca femeia pe care o tii in brate nu se simte apreciata, clar nu esti pentru ea. Si intr-o zi, va pleca. Daca femeia de langa tine iti spune in repetate randuri ca nu e fericita si de ce, oare cum de esti surd si nu faci nimic pentru a-i implini sufletul muscat de frustrari? Pentru ca frustrarile isi vor face loc, una dupa alta in inima ei.

Daca iti faci femeia sa sufere, aruncandu-i cuvinte urate sau de repros, mai bine las-o in pace, nu esti pentru ea si nu esti un barbat adevarat. Pentru ca barbatii adevarati care isi iubesc femeia, o iubesc cu tot cu defecte si calitati si o apreciaza. Pentru ca o vad ca pe un soare pe cer. Un barbat adevarat isi respecta iubita si nu scoate “perle” care ii ranesc inima. Nu in asta consta iubirea. Nici casnicia ori relatia de cuplu, cu sau fara acte. Cand iubesti si ai o relatie “sanatoasa”, toate iti merg parca mai bine, stii sa zambesti si te intelegi parca din priviri cu persoana de langa tine. In asta consta iubirea adevarata. Sa te intelegi cu perechea ta, fara prea multe cuvinte.

Deci cand femeia discuta cu tine iar si tu tot nu intelegi nimic, las-o sa pleace. Femeie, nimic nu o sa se schimbe. Unii oameni nu se schimba niciodata si parca sunt orbi si surzi la ceea ce le spui. Deci nu se merita sa iti pierZi timpul cu astfel de relatii si “iubiri”.

Ceea ce nu apreciaza cineva la tine astazi, va aprecia maine alta persoana.

Daca incerci sa iti manipulezi persoana cu care traiesti, clar nu esti ceea ce o femeie cauta. De ce te crezi atat de bun?

Cand o tii de mana, gandeste-te doar la ea, ci nu la altcineva. Apreciaz-o cu adevarat.

Daca nu ai reusit in atatia ani sa iti faci femeia fericita, de ce mai promiti acum? Ceea ce nu ai reusit(sau nu ti-a pasat indeajuns de asta) in ani de zile, nu vei reusi acum.

Si nu uita: ceea ce nu apreciezi astazi la ea, va aprecia altul maine!