Cum sa treci peste plecarea sotului sau sotiei in stainatate

Plecarea partenerului de viata in strainatate, la munca are si avantaje si dezavantaje. Printre avantaje se inscrie clar faptul ca iti trimite banii de care familia are nevoie.

Intre dezavantaje amintim anxietatea, chiar depresia persoanei care pleaca dar si a acelei care ramane acasa. Momentul in care pleaca este cel mai greu si de cele mai multe ori se lasa cu lacrimi.

Poate o persona este puternica si nu vrea sa arate ca sufera cand celalalt pleaca, dar cu siguranta, cand se intoarce acasa si nu-l va mai gasi pe celalat acasa, sigur sentimentul de singuratate devine apasator si va plange ca sa se descarce sufleteste.

Ideea este ca trebuie sa fii puternic(a), sa treci peste momentul plecarii, trebuie sa iti reorganizezi viata astfel incat sa rezolvi totul in timp util, sa gandesti pozitiv si sa fii constient ca timpul trece si el sau ea, plecat se va intoarce cu bine acasa.

Trebuie sa te aduni, sa te reorganizezi, sa traiesti si fara partenrul de viata, desi esti obisnuit cu prezenta acestuia de multa vreme.

Ocupa-ti timpul liber cu activitati care iti plac.

Vorbeste cu persoana iubita cat de des poti.

Si priviti partea buna a lucrurilor, decat sa fiti acasa impreuna si fara bani pentru cele necesare, mai bine departe si cu bani in buzunar. Si apoi, cand vine acasa, ce bucurie!!