Amintiri frumoase cu mama in copilarie – A fi mama adevarata

Ce repede zboara timpul…parca mai ieri mama era ca mine acum… tanara si la inceput de drum, alaturi de familia ei…

Imi amintesc atatea despre mama…
parca mai ieri mergeam de mana, la plimbare, pe acel bulevard imens…. si era atat de tanara si de frumoasa! Cu trup zvelt, imbracat frumos si purtand tocuri, mama mergea tinandu-ma de mana. Iar eu ma simteam atat de bine mergand cu ea peste tot…

Unde au zburat anii tineretii mamei?!?

Sa ne amintim cu drag de momentele sublime petrecute in copilarie, alaturi de mama, singura fiinta care ne iubeste neconditionat.

Mama plange si se consuma cand ii este bolnav copilul, chiar si la o simpla raceala. Pentru ca nicio mama adevarata din lume nu suporta sa isi vada puiul bolnavior si ar vrea sa ia ea durerile lui…

Orice mama se lasa pe ea la nevoie, pentru copilul ei. Uita ca are fusta veche, peticita, important este copilul ei. Nu isi cumpara niciun covrig sau o inghetata, doar ca sa aiba sa dea copilului cele necesare… Asa ar trebui sa faca toate mamele, dar din pacate, exista si femei care isi abandoneaza sau le iau viata copiilor, dupa ce i-au nascut. Mare pacat!

A fi mama, inseamna a darui totul! Daca esti mama cu adevarat, nu ridici mana asupra copilului, ii oferi atentie, iubire si mai ales, respect! Il asculti si il sfatuiesti, nu il critici si nu il jignesti!

A fi mama inseamna a-ti iubi copilul si atunci cand greseste!

Daca ai creat un pui de om, iubeste l cu toata fiinta ta!