Cum sa petreci Revelionul acasa cand ai copii – Organizarea petrecerii

Cum organizezi petrecerea de revelion cand ai copii

Esti parinte si vrei ca petrecerea de Anul-Nou sa fie de neuitat. Iata ce ai putea face pentru asta:

Te poti bucura alaturi de copiii tai, in seara de revelion. Daca ai copii, nu inseamna ca nu te mai distrezi! Doar ca distractia, desigur, are alt gust… poate mai placut si mai intens.

Daca petrecerea dintre ani are loc la voi acasa, poti chema cateva familii cu copii cam de acceasi varsta, daca se poate. Timpul va trece altfel, deoarece copiii se vor juca frumos iar voi, adultii, veti putea discuta despre ale voastre si veti putea si dansa:-)

Copiii se pot imbraca in anumite culori, de exemplu, fetele in rosu iar baietii in verde sau albastru. Sau pot purta haine imprimate cu desenele animate preferate.

Aranjati masa de revelion, impreuna cu copiii vostri. Implicati-i in decorarea casei si veti vedea ce utili si mandri se vor simti!

De pe masa de revelion nu trebuie sa lipseasca un cos cu fructe proaspete.

Nu uita sa cumperi artificii, coifuri, baloane colorate, servetele imprimate cu desene dragute. Si un tort mare! Mare di delicios:-)) Sau, daca te pricepi, il poti face in casa.

In baloane, puteti scrie biletele cu porunci, fiecare copil trebuind ulterior sa indeplineasca o porunca. Copiii se vor bucura mult si se vor distra, indeplinind poruncile, parintii de asemenea cred ca se vor umple de voie buna vazand atata bucurie pe chipurile copiilor.

Aranjeaza casa cu instalatii si beculete frumos colorate. Va va da tuturor o stare de bine!

Ai grija ca mancarea servita sa fie frumos ornamentata, pentru ca si cei mofturosi sa guste din ea. Fa mancare pe placul copiilor, dupa ce afli preferintele lor culinare, discutand cu parintii inainte.

Pentru a nu se plictisi, le poti pune desene animate, muzica preferata sau filme indragite, atunci cand obosesc de atata joaca.

La 12 noaptea, invita copii sa-si puna dorinte in gand (daca nu dorm). Umple-le paharele cu sampanie pentru copii si lasa-i sa ciocneasca fericiti.

Paharele copiilor trebuie sa fie deosebite, cauta ceva colorat sau tot cu desene, pentru a-i incanta si mai mult.

Fie ca voia buna sa fie pretutindeni!

Petrecere minunata si la cat mai multe zambete!