Cum sa iti schimbi definitiv culoarea ochilor – Ochi albastri

Multi romani se nasc cu ochii caprui. Daca ti-ai dori sa ai ochii albastri trebuie sa stii ca un medic din Statele Unite sustine ca poate schimba culoarea ochilor unei persoane, din caprui in albastru.
Dr. Gregg Homer, de la clinica Stroma din California sustine ca tehnologia sa numita „Lumineyes” foloseste un laser pentru a transforma ochii caprui in ochi albastri. Lumina laserului indeparteaza pigmentul maro, iar apoi culoarea ochilor se transforma treptat in albastru in urmatoarele 2-3 saptamani.
Aceasta noua descoperire medicala este binevenita pentru persoanele care isi doresc sa aiba ochii albastri si care pana acum au apelat la lentile de contact.
Partea proasta este ca acest tratament este ireversibil. Odata distrus, tesutul brun nu se poate regenera si vei ramane pentru totdeauna cu ochii albastri.
Pentru moment, tratamentul este in teste, dar daca rezultatele sunt pozitive, va fi pus in practica in cel mult 2 ani. Tratamentul nu este foarte scump si pentru cei care opteaza sa-l urmeze, garanteaza ochi albastri. Imaginati-va o persoana ca intra in clinica avand ochii caprui si iese cu ochii albastri. Super, nu ?