Se spune ca tatuajele vorbesc despre noi, ca imaginea aleasa ne reprezinta.
Ca tatuajele descopera o parte din sufletul nostru, din personalitatea noastra.
Exista persoane care isi tatueaza pe corp diverse capitole simbolice din viata lor, insa nu cred, ca altii, ca tatuajul reprezinta un moment de disperare.

Sunt persoane carora nu le plac tatuajele, dar si persoane care adora desenele pe trupul propriu.
Inainte de a-ti face un tatuaj, gandeste-te bine si alege cu grija si modelul.
Unii accepta tatuajele, altii le detesta si judeca persoanele care au asa ceva, fiecare om cu mentalitatea sa.

Daca ai hotarat sa iti faci un tatuaj, ar trebui sa te informezi dinainte despre cum trebuie sa iti ingrijesti tatuajul apoi. E foarte important ! Pentru a nu se infecta si pentru a arata bine.

Mie imi plac tatuajele si consider ca fiecare face ce vrea cu propriul corp si cu viata sa.
Dupa cum am mai spus am si eu un tatuaj pe care l-am ingrijit si nu am avut nicio problema, este frumos si sanatos si imi place foarte mult. Am avut noroc sa imi fac primul tatuaj (nu si singurul, pentru ca intentionez sa imi mai fac:-)) la cineva de incredere, cu un real talent la desen si o adevarata pasiune pentru arta de a tatua.

As vrea sa spun ca cel mai bun este Bepanthen unguent , mi-a fost recomadat de cel care mi-a facut tatuajul si a fost ok. Unguentul hraneste pielea din plin si evita infectia. Am fost foarte multumita.

Nu vreau sa se interpreteze ca fac reclama la ceva, doar vreau ca lumea sa stie cu ce isi ingrijeasca tatuajul, pentru ca e foarte important. Chiar ma gandeam daca e bine sa postez acest articol.