Cum sa fii o mireasa perfecta in ziua nuntii

Alege din timp coafura potrivita fizionomiei tale. Ia-ti o coafeza profesionista. Vopseste-te la par cu o saptamana inainte de nunta.

Machiajul, asemenea, trebuie sa te avantajeze, si nu sa te faca sa arati ca o”sorcova”, machiajul trebuie sa te faca sa arati ca o printesa si sa iti scoata in evidenta frumoasele trasaturi.

Aranjeaza-te din timp, pentru a nu te panica pe ultima suta de metri.

Cumpara rochia de mireasa tinand cont de sfaturile persoanelor din magazin si a celor care te insotesc, insa ia un model care iti place enorm. Nu cumpara rochia de mireasa cu mult timp inainte de nunta, deoarece sta mai bine in magazin, unde nu se va ingalbeni si nu se va murdari ca la tine acasa, oricat ai ingriji-o. In plus, te poti ingrasa sau poti slabi chiar inainte de nunta, iar rochia de mireasa trebuie sa iti vina perfect.

Tocurile incaltarilor din ziua nuntii, nu trebuie sa fie exagerat de mari, ci mai degraba, comode. Sau poti opta pentru doua perechi de incaltari, in caz ca iti obosesc picioarele.

Incearca sa lasi emotiile deoparte, va fi bine!

Incearca sa te odihnesti suficient pentru ziua cea mare, pentru a fi in plina forma!

Inconjoara-te de persoane iubite, care te umplu cu veselie si optimism.

Zambeste! Esti frumoasa oricum! E o zi fericita, in care iti unesti destinul cu persoana iubita, alaturi de care iti vei intemeia o familie frumoasa!

CASA DE PIATRA!