Cum sa faci o femeie fericita – Gesturile marunte aduc fericirea

Nu e nimic mai simplu, decat sa faci o femeie fericita. Pentru ca, femeile, vor in primul rand iubire, apoi bineinteles, respect, apreciere, o imbratisare la timpul potrivit. Si optimism. O doza mare cu optimism. Niciunei femei nu ii place un om ursuz alaturi.

Nici barbatii prea gelosi nu sunt pe placul femeilor. Un strop de gelozie are farmecul sau, insa, daca se exagereaza, relatia se destrama rapid.

Femeile doresc alaturi barbati maturi, care stiu ce vor de la viata, care sunt ambitiosi, dar mai ales, victoriosi.

Unora le place sa cucereasca, altora sa fie cucerite.

Cu o floare nu se face primavara, insa, apropie doua persoane.

Gesturi marunte, venite din inima, condimenteaza relatia de iubire.

Fericirea este o stare de bine, de confort sporit, de implinire sufleteasca. Iar daca, dimineata ai alaturi zambetul minunat al partenerului tau de viata si acesta iti face placere, inseamna ca esti fericita. Daca inima iti tanjeste dupa el, chiar daca locuiti impreuna, clar, va iubiti nespus.

Femeile au nevoie de atat de putin ca sa fie fericite alaturi de omul lor! Insa nu totul barbatii constientizeaza asta. Femeile au nevoie doar de mult respect, aprecere, afectiune, tandrete si pasiune. Lucrurile materiale nu sunt pe primul plan. Comportamentul este esential. Pentru ca degeaba spunem ca iubim, daca nu ne comportam frumos, sau daca inselam.

Daca seara, adormi in bratele cui doresti, esti, cu siguranta, fericita.

Femeile sunt privite precum fiinte complexe, insa daca barbatii ar avea putin timp sau capacitatea de a le privi mai bine, dincolo de aparente, ar observa clar ca femeile sunt fiinte sensibile, minunate.