Cum sa devii o femeie mai atragatoare

Dintotdeauna femeile si barbatii au dorit sa-si gaseasca sufletul pereche, persoana care sa le alunge singuratea si care sa-i fac fericiti prin prezenta lor.
In special femeile sunt cele mai afectate ca nu si-au gasit perechea.

In continuare va ofer cateva sugestii de aplicat in cazul in care vrei sa fii atragatoare si vrei sa ai si tu barbatul tau.

1.Imbraca-te in haine colorate si potrivite tipului tau de silueta. Barbatii se simt atrasi de femei imbracate cu gust si apreciaza culori precum rosu si negru, culori considerate de ei sexy.

2. Fii o fire vesela, spune glume, razi, fii optimista ! Ai grija la ce spui si cum spui, sa nu pari disperata, ci dimpotriva, abordabila si totusi greu de cucerit! Barbatii nu suporta morocanoasele!

3. Nu uita sa zambesti! Un zambet frumos poate seduce cu usurinta orice barbat. Pentru asta, spala te pe dinti regulat.

4. Un rol important in a seduce il are mirosul, acea « chimie » despre care se tot vorbeste, dar ai grija, foloseste parfumuri de calitate si da-te cu un strop nu cu toata sticluta !

5. Cand iesi la un suc, nu te vaita si nici nu te lauda prea tare! Barbatilor nu le plac femeile nici smiorcaite si nici laudaroase! Trebuie sa ai incredere in tine, insa ai grija sa nu cazi in cealalata extrema… a laudei de sine !

Acestea fiind zise, dragelor aveti incredere in voi si “la atac”, veti vedea ca rezultatele nu vor intarzia sa apara ! Succes !