Cum poti avea sprancene perfecte – Pensatul si aranjatul sprancenelor

Pentru a scoate in evidenta frumusetea ochilor, trebuie sa ai si sprancenele aranjate, pensate. Degeaba ai ochi frumosi daca sprancenele tale sunt groase, stufoase sau dimpotiva, prea subtiri, ca ale babelor sau vrajitoarelor.
Un machiaj al ochilor va fi ruinat de sprancenele nearanjate.

Cateva reguli pe care trebuie sa le respecti daca vrei ca sprancenele sa-ti scoata in evidenta frumusetea :

1. Daca obisnuiesti sa te pensezi singura, acasa, macar cumpara-ti o penseta de calitate, una profesionala. Cu ea iti vei putea aranja sprancene perfect.

2. Aranjeaza-ti sprancenele dupa ce faci baie sau dus, intrucat parul este moale si usor de pensat.

3. Daca iti tremura mana sau nu te poti pesa bine, apeleaza la o prietena sau mergi la cosmeticiana. Aceasta iti va aranja perfect sprancenele.

4. Daca te doare prea tare, fa operatiunea in doua zile sau in doua sedinte. Oricum, stii ce se spune, “sufera baba la frumusete”.

5. Penseaza-te atent, caci daca ai smuls mai multe fire si ti-ai stricat linia sprancenelor, va dura pana vei putea sa o repari.

6. Pentru forma sprancenelor, tine cont ca arcul sprancenelor porneste din dreptul coltului interior al ochiului si se sfarseste in prelungirea liniei dintre radacina nasului si coltul exterior al ochiului.

Tine cont: sprancenele prea inalte te fac sa pari mereu mirata, cu ochii holbati, iar cele prea joase dau un aer de om trist si amarat.

Daca nu-ti place forma actuala a sprancenelor tale, mergi la un salon de cosmetica sa le dea o forma potrivita cu forma fetei tale.