Cum alungi ghinionul in dragoste – Reguli de baza

Ti-ai gasit in sfarsit pe cineva despre care crezi ca iti este suflet pereche. Dar, din pacate, au inceput certurile, reprosurile si chiar lacrimi. Stii sigur ca ceva nu merge si ca va veti desparti si tu te trezesti iar singur (a). Ce s-a intamplat de a mers si relatia asta prost, la fel ca si celalate relatii si de ce v-ati despartit ?

Decat sa te plangi ca nimeni nu te iubeste si sa-ti pierzi increderea in fericire, mai bine citeste urmatoarele reguli de baza pentru o relatie reusita :

1. Fii increzatoare in tine : esti o persoana draguta si frumoasa. Fiecare om are frumusetea sa, fizica sau sufleteasca. De cele mai multe ori, ne lasam pacaliti de frumusetea fizica, dar ceea cae conteaza intr-o relatie sunt calitatile sufletesti.

2. Cauta o persoana care are aceleasi hobbyuri, pasiuni, care asculta acelasi gen de muzica si prefera aceleasi mancaruri ca si tine.
Ce sanse crezi ca are o relatie cu un tip caruia ii place pizza cand tie iti place ciorba de perisoare si macaroanele cu branza ? Si cum crezi ca se vor desfasura intalnirile voastre daca el prefera Metallica iar tie iti plac manelele sau muzica pop, disco ?

3. Evita discutii legate despre fostul-fosta ! Pentru ca se va simti tot timpul comparat, iar fostul-fosta va fi mereu ca o umbra care va desparte !

4. Ca sa cunosti pe cineva trebuie sa iesi in oras. In niciun caz nu va veni Fat-Frumos sau Ileana Cosanzeana sa-ti bata la usa si sa te intrebe daca vreti sa fiti impreuna !

5. Gandeste-te de ce s-a terminat ultima relatie, ce nu a mers si incearca sa te schimbi daca a fost vina ta.
Daca esti o persoana geloasa si posesiva, trebuie sa te schimbi pentru ca nimeni nu va putea accepta aceste defecte. Mai bine iti temperezi comportamentul si te concentrezi pe noua relatie.

Exist o vorba din popor, « Toate la timpul lor », asa ca nu dispera daca alesul-aleasa nu a aparut inca, este timp pentru toate !