Ce trebuie sa stii inainte sa-ti faci un tatuaj

Exista persoane carora le plac foarte mult tatuajele, dar si persoane care judeca sau critica pe acei oameni care au tatuaje,si, care afirma cu tarie ca nu si-ar face un tatuaj niciodata.

Pentru unii dintre noi, fiecare tatuaj reprezinta ceva, insa nu este o regula ca tatuajele noastre sa aiba o semnificatie.

Mie imi plac tatuajele. Si sa le vad, si sa le port. Deci, am tatuaje.

Vrei sa-ti faci un tatuaj si nu stii la ce sa te astepti?

Ce trebuie sa stii inainte sa-ti faci un tatuaj?!

Fiecare tatuaj pe care ti-l faci, are un impact asupra psihicului tau, deoarece este “ceva” desenat pe corpul tau, ceva ce trebuie sa accepti.

Nu lua o decizie pripita si nu iti face un tatuaj doar pentru a enerva pe cineva din familie. Tu vei trai cu acel tatuaj pe corp. Alege un desen care sa iti placa mult, nu te grabi cand alegi ce sa iti tatuezi pe piele.

Locul in care faci tatuajul este foarte important. Jobul pe care il ai sau pe care il vei avea, poate nu iti va “permite” sa ai pielea tatuata. Asa ca, este recomandat sa te gandesti de doua ori in privinta locului unde te vei tatua. Poti incerca sa te tatuezi intr-o portiune a corpului, care nu se vede sau care poate fi acoperita cu diverse bijuterii sau articole vestimentare.

Pune accent pe locul unde vei face tatuajul.

Nu te lasa pe mana oricui pentru a-ti face tatuajul. Iti doresti un tatuaj perfect, nu?! Si mai ales iti doresti sa nu te infectezi de la ace nesterile.

Cauta si gaseste un profesionist cu experienta, talent si cursuri in domeniul tatuajelor. Nu iti lasa corpul in mana oricui, tatuajul poate arata urat sau nu este desenat pe pielea ta exact ca in poza data ca model, exact asa cum iti doresti.

Tine cont de recomandarile cunostintelor sau prietenilor. Tine cont si de experientele mai putin placute ale acelor persoane care povestesc despre anumiti oameni care tatueaza. Cauta si gaseste neaparat o persoana profesionista, care tatueaza cu drag, si isi adora meseria. Un om care nu tatueaza doar pentru bani.

Mandreste-te cu tatuajul tau si nu uita ca el este permanent pe pielea ta, deci gandeste-te foarte bine daca ti-l doresti!

Am intalnit persoane care doreau sa se tatueze doar pentru a le face in ciuda parintilor sau bunicilor. Mai tarziu, cu siguranta ca vor regreta, daca o vor face!

Trebuie sa tii cont si de marimea tatuajului. Accepta sfaturi de la cel care iti realizeaza tatuajul, pentru ca desenul de pe a ta piele, sa iasa impecabil.

Nu iti face tatuaje care contin numele persoanei iubite, peste cativa ani, nu se stie cum va despartiti. Totul este relativ in viata. Eventual, va puteti tatua, daca doriti, doar initialele.

Desigur, vor exista si persoane care te vor face sa te simti nu tocmai placut, criticandu-ti tatuajul, sau tatuajele, daca ai mai multe. Nu pune la suflet! Pana la urma, fiecare om poate face cu propriul trup, ceea ce doreste!

P.S. Tie iti plac tatuajele? Ai tatuaje?