Ce faci cand esti trist(a) – Adu veselia in viata ta

Viata trece ca nebuna, dar e atat de frumoasa! Ea ne face cunostinta cu tot soiul de sentimente, cum ar fi iubirea, sau tristetea.

Ce sa facem cand ne simtim tristi? Mergem mai departe, luand tot ce e mai placut de la viata. Zambim, ne destainuim uni prieten, facem o activitate frumoasa care sa ne ridice moralul.

Cauza tristetii noastre este foarte importanta. Trebuie sa stim de ce anume ne simtim tristi si abatuti. Toate au o solutie. Toate trec. Tristetea nu va fi vesnica in viata noastra. Pentru ca orice ar fi, totul se vindeca. Si mergem mai departe. Si uitam. Si poate vom fi tristi iarasi. Dar vom uita din nou. Asta este viata, cu bune si momente mai grele. Momente care ne fac puternici, tot mai puternici.

Hai, capul sus! Ai atatea de facut si la atatea de visat! Atatea visuri de implinit si atatia ani de trait! Depinde doar de tine ca acei ani sa fie fericiti sau cufundati in tristete.

Nu te lasa batut! Asta e calea cea mai simpla! Dar nu iti sta in fire sa renunti. Nu trebuie sa renunti la speranta si optimism. La zambet!

Adu veselia in viata ta si pastreaz-o!