E dureros sa constientizezi ca, in zilele noastre, tinerii au alte ocupatii si alte ganduri decat cele potrivite varstei lor, acum exista intrebari banale puse de ei, lipsa de informare, “astazi” tinerii nu mai citesc, aleg sa socializeze pe internet, au renuntat la miscare, nu mai fac sport, nu mai sunt romantici si atat de sinceri ca pe vremuri.

Acum nu mai e la moda sa iti declari iubirea, dar ai pretentii sa faca sex. E trist dar adevarat…
Prea multi tineri pun intrebari absurde ce tradeaza lipsa de informare, mai ales in plan erotic.
Tinerii din ziua de azi sar peste etape intr-o relatie, vor direct sa faca dragoste. Insa nici macar nu se informeaza ceea ce implica un act fizic, ci doar dupa ce se consuma faptul. Regretele nu te mai ajuta la nimic. Daca tot vrei sa o faci, fa-o responsabil, cu cap!
In zilele noastre exista prea multa minciuna si prea des intalnita tradata.

Nimeni nu mai e interesat sa citeasca o carte, sa o atinga, sa o miroase, sa o savureze cu reala placere, adevarata pasiune. Nimic nu se compara cu atingerea filelor de carte, calculatorul fiind “rece” si necomparandu-se cu o carte.

La varste fragede, copiilor li se pare ca iubesc cu ardoare, eu ii sfatuiesc sa mai astepte sa mai creasca, pentru a vedea cum arata dragostea dupa douazeci de ani! Eu zic sa gusti din relatie asa cum este, fara intrebari fara raspuns, toate la timpul lor, incearca sa cunosti acea persoana inainte de trece la alte fapte.

Mult noroc in toate si minte luminata!